banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KÜÇÜKÇEKMECE'NİN MİNİKLERİ 5.KEZ SAHAYA İNDİ.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'nin işbirliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası'nın beşincisi, İstanbul Trabzonspor ile Özmuratspor arasında oynanan 1. Grup maçıyla start aldı.

23 Haziran 2011 Perşembe 13:01
KÜÇÜKÇEKMECE'NİN MİNİKLERİ 5.KEZ SAHAYA İNDİ.
banner265
KÜÇÜKÇEKMECE'NİN MİNİKLERİ 5.KEZ SAHAYA İNDİ.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'nin işbirliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası'nın beşincisi, İstanbul Trabzonspor ile Özmuratspor arasında oynanan 1. Grup maçıyla start aldı.
Küçükçekmece Belediyesi amatör sporu desteklemek ve gençlerin sportif faaliyetlerde bulunmasını sağlamak amacıyla düzenlediği etkinlere bir yenisini daha ekledi. Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'nin de işbirliğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen Minikler Futbol Turnuvası'nın beşincisi, Yeşilova Stadı'nda yapılan açılış maçıyla başladı. Geçen yılın finalistleri İstanbul Trabzonspor ile Özmuratspor arasında oynanan açılış maçının başlama vuruşunu Başkan Aziz Yeniay ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk birlikte yaptı.

YARINLARA ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
Başlama vuruşu öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Aziz Yeniay, sözlerine statta bulunanların Babalar Gününü kutlayarak başladı. Minikler Turnuvası'nda beş yılı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Yeniay, "Beş yıl önce birazcık boynumuz büküktü. Çünkü altyapı noktasında yetersizlikler vardı. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle bu yetersizliklerin bir miktarını tamamladık. Ancak henüz işimiz bitmedi. Daha yapmamız gereken çok işimiz, çok tesisimiz var. Burada çocuklarımızın sağlıklı, huzurlu ve vatanına milletine hayırlı bireyler olarak yetişmesi için sporun çok önemli bir araç olduğunu biliyoruz. Bu manada çocuklarımıza gerekli özeni göstermeye ve spor altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki güzel yarınlara çocuklarımızla birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.
EMRE TİLEV MAÇI CANLI ANLATTI
Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcıları Enver Şengül ve Levent Uslu'nun da katıldığı açılış maçını çok sayıda Küçükçekmeceli tribünden izledi. İstanbul Trabzonspor ile Özmuratspor arasında oynanan maç ise oldukça çekişmeli geçti. Maçı tribündeki seyircilere canlı olarak anlatan Emre Tilev, eğlenceli yorumlarıyla turnuvaya renk kattı. Maç, İstanbul Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
Toplam 16 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada gruplarında ilk iki sırada yer alan takımların çeyrek finalden itibaren eliminasyon sistemine göre mücadeleye devam edeceği bildirildi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV