banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sanatçılardan engellilere gönüllü destek

Küçükçekmece Belediyesi, hayırsever işadamlarının katkılarıyla engelliler için yemekli bir gece düzenledi

27 Şubat 2012 Pazartesi 13:53
Sanatçılardan engellilere gönüllü destek
banner321
Sanatçılardan engellilere gönüllü destek

Küçükçekmece Belediyesi, hayırsever işadamlarının katkılarıyla engelliler için yemekli bir gece düzenledi. Birçok ünlü sanatçının katıldığı programda engelliler aileleriyle şarkılar söyleyip stres attılar.
Küçükçekmece’de bulunan muhtaç ve engelli kişilerin kullanım amacıyla bağışladığı tekerlekli sandalyeler, nikah dairesi’de gerçekleştirilen dayanışma gecesinde sahiplerine teslim edildi.
Küçükçekmece Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği bu anlamlı geceye Vali Hüseyin Avni Mutlu, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve hayırsever işadamları katıldı. Geceyi ünlü televizyon programcısı Şoray Uzun ile Ekin TV’nin DJ’i Dilekağacı sundu. Ünlü sanatçılardan Metin Şentürk, Çılgın Sedat, Latif Doğan, Aydın Aydın, Erdal Batur, Yağız ve Seyhan Güler de programa gelerek destek verdiler.
KAZANDIĞINI , PAYLAŞAN ZENGİNDİR
“Umuda birlikte varız “ sloganıyla engellilere yalnız olmadığını göstermek , onların ihtiyaçlarını bir parçada olsa da karşılamak amacıyla böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyen Başkan Aziz Yeniay, “İnsanoğlu bazen yokluk içinde olur bazen varlık içinde. Zengin kazandığının bir bölümünü harcayabilen, hayır ve hasenatta bulunan insandır. Eğer bir insan zenginse kazandığını hayra hasenata veremiyorsa dünyanın en fakir insanı odur” diyerek yardımsever işadamlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.
HİZMETLERİ GÖRÜNCE GURURLANDIM
Geceye katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise Küçükçekmece’yi yakından takip ettiklerini ve Küçükçekmece Belediyesi’nin hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyleyerek; “Bu ilçede, umudumuzu tazeyelen ve güçlendiren birçok hizmet var. Başkanımız Aziz Yeniay’ın insan sevgisiyle dolu bir yüreği var. Hizmetlerini bizzat yerinde inceledim. Özellikle Kadın Konuk Evi’ndeki çalışmaları görünce gurur duydum” diyerek Başkan Aziz Yeniay’ı ve ekibini tebrik etti.

KENDİNİZİ SEVİN HAYATA SARILIN
Dünya Engelliler Vakfı Başkanı ünlü sanatçı Metin Şentürk’te sahneye çıkarak “Uzun zamandır böyle bir kalabalık görmemiştim” diyerek bir espiri yaptı. Şentürk, engelliler için yapılan bu tür gecelere gelmekten onur duyduğunu belirterek “Engellilik konusunda herkesin kabulcu olması lazım. Durumunu kabullenmesi lazım. Şartlar ne olursa olsun insan kendisini sevecek. Kendisini sevmeyen hiç kimseyi sevmez. Biz engelleri; çalışarak, azimle, hırsla, memleketimize nasıl daha faydalı olabiliriz düşüncesiyle kaldıracağız” diyerek geceye katkıda bulunan tüm işadamlarına teşekkür etti. Hayırseverlerin bağışladığı 100 adet manuel sandalye’de sahiplerine teslim edildi.
Konuşmalarından ardından sahneye çıkan Aydın Aydın, Latif Doğan, Çılgın Sedat ve diğer sanatçıların söylediği şarkılar ve türküler tüm konukları gece boyunca eğlendirdi.







 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV