banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
02 Temmuz 2025 Çarşamba

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

Yolu kapıladılar ama zabıta affetmedi

Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde bulunan Soyak Olimpia Kenti Sitesi girişine yaklaşık 800 metre ilerisinde yapılan demir kapı vatandaşları çileden çıkardı. İETT ve bölgede bulunan vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçen Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Ekipleri, demir kapıyı bulunduğu yerden kaldırdı.

12 Nisan 2011 Salı 05:08
Yolu kapıladılar ama zabıta affetmedi
banner321
Yolu kapıladılar ama zabıta affetmedi


Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde bulunan Soyak Olimpia Kenti Sitesi girişine yaklaşık 800 metre ilerisinde yapılan demir kapı vatandaşları çileden çıkardı. İETT ve bölgede bulunan vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine harekete geçen Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Ekipleri, demir kapıyı bulunduğu yerden kaldırdı.

Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde bulunan Soyak Olimpia Kenti Sitesi yöneticileri C girişinin yaklaşık 800 metre uzağına bir demir kapı yaptı. İzin alınmadan yapılan kapı bölgede oturan araçların geçişinde sıkıntı yaratıyordu. Kapının kaldırılması konusunda gelen yoğun şikayetleri değerlendiren Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Ekipleri hemen harekete geçti.

YOĞUN ŞİKAYET VARDI

Site sınırları dışında otoyolun tam ortasında duran ve bölgedeki ulaşımı aksatan demir kapı, mahalleliyi ve İETT araçlarını zor durumda bırakıyordu. Ulaşımı sıkıntılı hale getiren bu engel sonunda ortadan kalktı. Mahalle halkı ve İETT yetkileri Küçükçekmece Belediyesi’nden kapının kaldırılmasını istedi. Belediye yetkililerinin yaptığı araştırma sonucunda hiçbir yasal dayanağı bulunmayan kapının yerinden sökülmesine karar verdi. Bölgeye giden zabıta ekipleri demir kapıyı bulunduğu yerden söktü.

BU İKİNCİ KAPI

Site yetkililerine tepkili olan mahalleli, “Siteyle hiç ilgisi olmayan bir yere güvenlik gerekçesiyle bu kapıyı yaptılar. Ayrıca bizim sitenin güvenlik girişi vardı. Bu kapı yüzünden yolu kullanamaz hale gelmiştik. Ulaşımda zorlanıyorduk. Daha önce de bu bölgenin başka bir kısmına da aynı kapıdan yapılmıştı. Belediye onu da kaldırmıştı.” diye konuştu.

VATANDAŞIN RAHATI ÖNEMLİ

Zabıta Müdürü Muammed Taşbent ise, bölgede bulunan halkın mağdur durumda bırakıldığını ifade ederek “Siteyle alakası olmayan bir yere güvenlik gerekçesiyle sürgülü bir demir kapı yapılmış. Gerek vatandaşlarımızdan gerekse İETT kurumundan şikayetler geliyordu. Bizde yaptığmız inceleme sonucu kapının kaldırılması kararını aldık.Vatandaşımızın rahatı bizim için daha önemli.” dedi .
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV