banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Altın Portakal'da yeni jüri üyesi Barış Pirhasan

Altın Portakal jürisinin yeni ismi usta yönetmen Barış Pirhasan oldu

26 Temmuz 2012 Perşembe 02:36
Altın Portakal'da yeni jüri üyesi Barış Pirhasan
banner266
Altın Portakal'da yeni jüri üyesi Barış Pirhasan
Altın Portakal jürisinin yeni ismi usta yönetmen Barış Pirhasan oldu


Bu yıl 49'uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jürisinin yeni ismi usta yönetmen Barış Pirhasan oldu. Kutluğ Ataman, yeni çekeceği film gerekçe göstererek, ulusal uzun metraj yarışma jürisinden ayrılmıştı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 49'uncu Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nin yönetimi, Hülya Avşar'ın başkanlığı nedeniyle jüriden ayrılan tiyatro sanatçısı Levent Kırca'nın yerine henüz bir isimde karar vermedi.

'Usta Beni Öldürsene' filminin senaryosuyla 37'nci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Senaryo' Ödülü'ne değer görülen Barış Pirhasan, aynı filmiyle 1998 Ankara Uluslararası Film Festivali'nde 'En İyi Film', 'En İyi Yönetmen' ve 'En İyi Senaryo' ödüllerinin de sahibi olmuştu. İki şiir kitabı bulunan Pirhasan'ın filmografisinde yönetmen olarak 'Adem'in Trenleri' (2007), 'O da Beni Seviyor' (2001), 'Kendim ve Diğeri' (2000), 'Bir Kadın Bir Erkek' (2000), 'Usta Beni Öldürsene' (1996), 'Yer Çekimli Aşklar' (1995), 'Küçük Balıklar Üzerine Bir Masal' (1989) bulunuyor. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV