banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
23 Nisan 2024 Salı

Dijital Yapay Zeka Mı

RENKLERİN DİLİNDEN SERGİSİ KAPILARINI AÇIYOR

19 Kasım 1 Aralık 2016 Tarihleri arasında Ressam Hüseyin Macar İstanbul un kaliteli sanat merkezi Ellen Art galeride Renklerin Dilinden sergisini saat 17:30 kokteyle sanat severlerle buluşuyor.

16 Kasım 2016 Çarşamba 14:08
RENKLERİN DİLİNDEN SERGİSİ KAPILARINI AÇIYOR
banner321
RENKLERİN DİLİNDEN SERGİSİ KAPILARINI AÇIYOR

19 Kasım 1 Aralık 2016 Tarihleri arasında Ressam Hüseyin Macar İstanbul un kaliteli sanat merkezi Ellen Art galeride Renklerin Dilinden sergisini saat 17:30 kokteyle sanat severlerle buluşuyor. Hüseyin Macar 1983 yıılında Gazi Eğitim Fakültesi Resim Ana Sanat Dalı Zahit Büyükişliyen Atölyesi’nden mezun oldu. 1997 yılında Gazi Üniveritesi Sosyal Bilimler Enistüsünde Sanat tarihi mastırı yaptı ..

İlk yağlı boya çalışmalarına Söbütay Özer’le başlayan sanatçı, doğayı çıkış noktası olarak görmektedir.Doğada yakalamış olduğu motifleri yarı soyutlamacı olarak renk lekeleriyle yorumlamaktadır. Bunu yaparken de yaşanmış olduğu Seyfe Gölü’nün motiflerinden faydalanmaktadır.Sanatçı,ifadeci ve şiirsel bir anlatımı benimsemiştir.Çeşitli sanat akımlarıyla rastlantısal buluşmaları olsa da ,hiç bir akıma dahil değildir.

Bugüne kadar yüze yakın karma sergiye katılan sanatçının yerli koleksiyonlarda, başta Amerika, Almanya, Belçika, Macaristan, Avusturya ve Fransa olmak üzere yabancı koleksiyonlarda çok sayıda eserleri mevcuttur. Ayrıca resmi kuruluşlarda eserleri bulunmaktadır.

Uzun süre Ankara’nın birçok ilçelerinde resim öğretmenliği ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Resim Komisyonu başkanlığı yapmıştır. Halen özel atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.

Tüm İstanbul lu sanat severler davetlidir.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV