banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

13.9 milyon doları elden verdim

Futbol dünyasının ünlü isimlerini 25 milyon dolandırdığı öne sürülen eski banka müdürü Seçil Erzan, “Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum” diyerek kendini savundu. Arda Turan ise “13 milyon 900 bin doları Erzan'a elden verdim. Bütün birikimim bir anda gitti” dedi.

22 Kasım 2023 Çarşamba 09:15
13.9 milyon doları elden verdim
banner299
Arda Turan'dan itiraf... 13.9 milyon doları elden vermiş

Futbol dünyasının ünlü isimlerini 25 milyon dolandırdığı öne sürülen
eski banka müdürü Seçil Erzan, “Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca
dolandırıcı oldum” diyerek kendini savundu. Arda Turan ise “13 milyon 900
bin doları Erzan'a elden verdim. Bütün birikimim bir anda gitti” dedi.
İstanbul'da özel bir bankanın şube müdürüyken 'gizli fon' yöntemiyle yüksek kâr vaat ederek futbol dünyasının önemli isimlerinden Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi 18 kişiyi 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, hakim karşısına çıktı. Erzan, her şeyin gereksiz özgüveninden kaynaklandığını söyleyerek, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Galatasaray futbolcularıyla yakın olduğum dönem paralarını değerlendirmek için destek oldum ama paralarını üzerime almadım. Bu insanların faiz adı altında aza tamah etmemeleri beni bu hale getirdi. Dolandırıcı olsaydım kimseye senet vermezdim. Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi.
'SIK SIK ARAYIP BUNALTTI'

İddianamede ifadesine yer verilen Arda Turan'ın, Seçil Erzan'ın kendisini sık sık arayıp bunaltttığını "Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil' diyerek kandırdığını söyledi.

'BİRİKİMİMİ ÇALDI'

Turan, Erzan'a 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini, Erzan'ın da kendisine 6 milyon 400 bin doları geri ödediğini, banka kaşeli ve ıslak imzalı belge verdiğini belirterek "Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti" dedi. Mahkeme tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı 12 Ocak 2024'e erteledi.

'EMEĞİMİ KANDIRARAK ZİMMETİNE GEÇİRDİ'

Emre Belözoğlu da Volkan Bahçekapılı aracılığıyla verdiği paralara ilişkin toplamda 3 milyon 300 bin dolar fonda alacağı olduğuna dair Erzan tarafından belge verildiğini söyleyerek "23 yıldır futbolcuyum, 2 senedir teknik direktörüm. 13 yaşımdan beri aileme bakıyorum. Tüm birikimimi beni kandırarak zimmetine geçirmiştir" dedi.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV