banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

5 aylık hamile Eda Ece'den karnı burnunda poz

Şimdilerde annelik heyecanı yaşayan ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

21 Aralık 2023 Perşembe 10:56
5 aylık hamile Eda Ece'den karnı burnunda poz
banner263
 5 aylık hamile Eda Ece'den karnı burnunda poz

Şimdilerde annelik heyecanı yaşayan ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. 5 aylık hamile olan ve bir kız bebek bekleyen Eda Ece'den karnı burnunda poz geldi.
Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile hafızalarda yer edinen Eda Ece, basketbolcu Buğrahan Tuncer'le mutlu evliliğini gözlerden uzak sürdürüyor. Hamilelik müjdesi vermesinin ardından ekranlardan elini eteğini çeken Eda Ece ile Buğrahan Tuncer bir kız bebek bekliyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu Ece, şimdilerde kızını kucağına almak için büyük heyecan yaşıyor. Yeni bir paylaşımda bulunan Ece, hamilelik pozu ile ilgi gördü.

5 AYLIK HAMİLE EDA ECE'DEN KARNI BURNUNDA POZ

5 aylık hamile olan Eda Ece karnı burnunda pozunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. İşte Eda Ece'nin o pozu;





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV