banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Acun Ilıcalı Cemre Uyanık için resti çekti

MasterChef Türkiye'de Cemre Uyanık hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşanabilir.

14 Aralık 2023 Perşembe 10:17
Acun Ilıcalı Cemre Uyanık için resti çekti
banner267
Acun Ilıcalı Cemre Uyanık için resti çekti


MasterChef Türkiye'de Cemre Uyanık hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşanabilir. İddiaya göre Acun Ilıcalı, MasterChef'te Cemre Uyanık'ın Dilara Başaran'a karşı elenmesine sinirlenip programa tepki gösteren seyircinin gönlünü almak için kolları sıvadı. Daha önce de tuz olayıyla gündeme yerleşip tepkileri toplayan Dilara Başaran'a karşı, seyircilerin sert bir tutumu bulunuyor. İddiaya göre Acun Ilıcalı yeni getireceği formülle Cemre Uyanık'ın MasterChef'e dönmesini sağlayabilir. İşte detaylar!
MasterChef Türkiye All Star yarışmasında geçtiğimiz hafta elenen isim Cemre Uyanık olmuştu. 2019 şampiyonu olan ve yarışmanın derece alan tek kadın yarışmacısı olarak dikkat çeken Cemre Uyanık'ın, 2021 döneminde yarışırken derece dahi alamayan Dilara Başaran'a karşı mağlup olması izleyen herkesi çıldırttı. Dilara Başaran'ın bir akrabasıyla şef Mehmet Yalçınkaya'nın yakın arkadaş olmasının, ona özel bir kayırım yapıldığına yönelik iddialar sunan seyirciler; şeflerin kasti olarak Cemre'yi elediklerini iddia ederek izlemeyi bıraktıklarını açıklamaya başladılar. İddiaya göre tüm bu yaşananların ardından devreye Acun Ilıcalı girdi.

MASTERCHEF'TE DİLARA'YA KARŞI CEMRE İÇİN ACUN ILICALI HAMLESİ

Sosyal medyada dolaşan iddialara göre; Acun Ilıcalı, All Star'da şöyle bir uygulamaya gidecek. Elenen yarışmacılar arasında bir oyun oynanacak ve bu oyun sonunda kazanan kişi, MasterChef All Star'a geri dönecek. Bu sayede Cemre Uyanık da yarışmaya geri dönmüş olacak ve kırgın seyircinin de gönlünü alınmış olacak.


Söz konusu iddia için herhangi bir açıklama yapılmadı ancak gerçekleşme ihtimali bile; özellikle Cemre ve Alican hayranlarını oldukça sevindirdi. Alican da yarışmadan elenirken son ikiye kaldığı kişi, Dilara olmuştu. 




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV