banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

ADERKON'dan Radyo Programında Çifte Plaket

Kısa adı ADERKON olan Amasya İli Dernekler Konfederasyonu Başkanı Nurullah Karakuş ve Kağıthane Amasyalılar Derneği Başkanı Abdullah GÜL, 94.4 Radyo Ekin'de program yapan hemşerileri Müslüm SÖYLER'e hem ziyaret edip hem de canlı yayına onuk oldular. Program sonrası Müslüm SÖYLER ve Şair Semra KAYGUN'a sürpriz plaket takdim ettiler.

08 Ekim 2021 Cuma 19:36
ADERKON'dan Radyo Programında Çifte Plaket
banner267
 Haber : Semih KOYUNCU

Kısa adı ADERKON olan Amasya İli Dernekler Konfederasyonu Başkanı Nurullah Karakuş ve Kağıthane Amasyalılar Derneği Başkanı Abdullah GÜL 94.4 Radyo Ekin'de Müslüm Söyler'in programına katıldılar. Programda Amasya için hazırlamış oldukları projeleri dile getiren ADERKON Başkanı Nurullah Karakuş, bu güne kadar yapılmayanların altını çizdi ve bundan sonra bu olmayanların olacağı günleri göreceğiz inşaallah dedi.

Canlı yayında gayet rahat ve konulara hakim olan Karakuş, dernekçiliğin sadece piknik ve kahvaltılardan ibaret olmadığını, azimli ve gelecek vaat eden projelere imza atması gerektiğini belirtti. Biz genelde kabul görmüş olan, ''kenarda köşede kalmış, işi olmayanların görev yaptığı yer'' imajını silip, dernekçiliğin üreten ve topluma katkı sağlayan kurumlar olarak yenilenmesi gerektiği kanısındayız ve bu inancımızı hayata geçireceğiz diye konuştu. Kağıthane Amasyalılar Derneği Başkanı Abdullah Gül ise, bizler İstanbul gibi büyük bir metropolde kimin nerede ne iş yaptığını, nelere fayda sağlayıp,nelere ihtiyaç duyduklarını araştıracağız. Bizi biz ile buluşturup hayatı paylaşacağız diyere yapacaklarını sıraladı. Özellikle sizler gibi değerlerimizinde her daim yanlarında olacağız. Sanat ve sanatçılarımızı koruyup gözetleyeceğiz. Programcı Müslüm SÖYLER'in Amasya'da bir Arif Meşhur vardı, varlığında hiç sahiplanilmedi, şimdilerde ise aynı kariyerde bir TRT sanatçımız daha var Seyit AL neden bu sanatçımızı kurumlarımızın hiçbir etkinliğinde göremiyoruz diye sordu... Gül, inşaallah bizler bu gibi değerlerimize her daim sahip çıkacağız dedi.

Programa katılan bir diğer konuk ise, sosyal sorumluluk konularındaki duyarlılığı ile şiire ve sanata katkıları büyük olan Şair ve yazar Semra KAYGUN oldu. Kaygun  programda sivil toplum oluşumlarının önemi büyük lakin bu büyüklüğün sanat ve sanatçıya verdiği değer mallesef sınırlı durumda dedi. Yazmış olduğu şiirleri kendi seslendiren Kaygun, sanat ve sanatı sergilemek çok güzel bir duygu. Hele sergilediğiniz sanat ilgi görüyorsa o mutluluğunuz bir o kadar daha artıyor diye konuştu.

Program bitiminde ADERKON ve Amasya İl Derneği radyo programcısı Müslüm Söyler ve sanatçı Semra Kaygun'a plaket takdim ettiler.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV