banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Afra Saraçoğlu'nun arkadaşları muhabirlerin önünü kesti

Yalı Çapkını dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu önceki akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin görüntü almadığını fark eden Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun şoförü atlatmaya çalıştı.

17 Kasım 2023 Cuma 10:08
Afra Saraçoğlu'nun arkadaşları muhabirlerin önünü kesti
banner312
Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun arkadaşları muhabirlerin önünü kesti

Yalı Çapkını dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu önceki akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin görüntü almadığını fark eden Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun şoförü atlatmaya çalıştı. Köşe kapmaca yaşanan gecede güzel oyuncunun arkadaşları otomobilden inip basın mensuplarının önünü kesti.
Star TV'de ekrana getirilen Yalı Çapkını dizisinde rol alan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu geçtiğimiz akşam Etiler'de objektiflere yansıdı. Bir mekandan çıkan Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile beğeni toplayan Afra Saraçoğlu arkadaşları ile vakit geçirdi.


Habertürk'te yer alan habere göre; Saraçoğlu, daha sonra mekândan gizli bir şekilde çıkış yapmak istedi. Bir hayli alkollü olduğu gözlenen Afra Saraçoğlu, şoförünün kullandığı otomobille kendisini görüntüleyen basın mensuplarını atlatmaya çalıştı.

AFRA SARAÇOĞLU'NUN ŞOFÖRÜ ETİLER'DE GAZETECİLER İLE KÖŞE KAPMACA OYNADI

Afra Saraçoğlu'nun şoförü, Etiler sokaklarında gazetecilerle adeta köşe kapmaca oynarken, arkadaşları da otomobilden inip muhabirlerin önünü kesti. Afra Saraçoğlu'nun şoförü, daha sonra basın mensuplarının üzerine otomobili sürerek oradan uzaklaştı.




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV