banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Avşar Kızı‘ndan Yıldız Tilbe açıklaması

Hülya Avşar, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden Yıldız Tilbe ile ilgili konuştu.

24 Ocak 2015 Cumartesi 07:16
Avşar Kızı‘ndan Yıldız Tilbe açıklaması
banner229
Avşar Kızı‘ndan Yıldız Tilbe açıklaması
Hülya Avşar, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden Yıldız Tilbe ile ilgili konuştu.

Hülya Avşar, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden Yıldız Tilbe ile ilgili konuştu. Daha önce birçok ünlü isimle tartışan Avşar, ilk kez geri adım attı ve; "Ben öyle demek istemedim" dedi.

İşte Hülya Avşar'ın o açıklaması...

"BEN ÇİRKİN DEMEK İSTEMEDİM"

"Biz onu öyle kabul ettik. Belli ki birileri Yıldız'ı doldurmuş. Halbuki ben ona çirkin demek istemedim. Aksine Yıldız'ın bir tarzı olduğunu söyledim. Güzel tavırdır, davranıştır.

"YILDIZ'IN CANI SAĞ OLSUN"

Yarışmadaki kızın çok güzel olduğunu gördüm. Yıldız'a çirkin demek istemedim ama kız güzel, Yıldız'ın tarzı ise esmer, kız mavi gözlü sarışın, aradaki farkı anlattım.” Hülya Avşar, Yıldız Tilbe'nin tweetleri için “Canı sağ olsun” yorumunu yaptı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV