banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dilan Çiçek Deniz Hande Erçel'in gölgesinde kalmış!

Yaptırdığı estetik işlemlerin ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz son dönemin en popüler isimleri arasında yerini alıyor.

01 Aralık 2023 Cuma 10:59
Dilan Çiçek Deniz  Hande Erçel'in gölgesinde kalmış!
banner229
Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan önceki dizisinde Hande Erçel'in gölgesinde kalmış!

Yaptırdığı estetik işlemlerin ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz son dönemin en popüler isimleri arasında yerini alıyor. Yüzüne yaptırdığı bazı dolguları eritme kararı alan Dilan Çiçek Deniz'in bir dönem Hande Erçel ile aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı. Diziyi hatırlayanlar Çiçek için "Hande Erçel'in gölgesinde kalmış" yorumunda bulundu.
1995 yılında dünyaya gelen Dilan Çiçek Deniz, 2014'te katıldığı Elidor Miss Turkey güzellik yarışması 2. olmuştur. Dilan Çiçek Deniz elde ettiği 2'ncilik başarılının sonrasında 2015 yılında Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmişti.
Podyumlardan ekranlara transfer olan Deniz, rol aldığı projelerle de adından söz ettirmeyi başardı.


Yaptırdığı estetik işlemler ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Deniz'in hayranları özel hayatına dair yaptığı araştırmalarda şaşırtan bir gerçek ile karşılaştı.


DİLAN ÇİÇEK DENİZ ÇUKUR'DAN ÖNCEKİ DİZİSİNDE HANDE ERÇEL'İN GÖLGESİNDE KALMIŞ

2015 yılında ekrana getirilen Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı "Güneşin Kızları" dizisine dahil olan Dilan Çiçek Deniz, "Elif" karakterini canlandırdı.


Güneşin Kızları dizisinde çok kısa bir süre rol alan Deniz hakkında sosyal medya kullanıcıları "Hande Erçel'in gölgesinde kalmış" gibi yorumlarda bulundu.




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV