banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Esin Çepni'den ihanet görüntüleri

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı anlara ait görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Esin Çepni büyük ses getirdi.

03 Kasım 2023 Cuma 12:20
Esin Çepni'den ihanet görüntüleri
banner304
Esin Çepni'den ihanet görüntülerini ifşa ettiği Bilal Hancı'ya göndermeli kedi paylaşımı

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı anlara ait görüntüleri sosyal medyadan paylaşan Esin Çepni büyük ses getirdi. Instagram hesabının hikaye bölümünden yeni bir paylaşımda bulunan Esin Çepni, eski eşi Bilal Hancı'ya göndermede bulundu.
Kafalar grubu ile YouTube'da çektiği videoların ardından tanınan Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni yayınladığı ihanet görüntüleri ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Bilal Hancı'nın "Görüntüler anlaşmalı olarak boşandıktan sonraki bir tarihte çekildi" açıklamasının ardından Esin Çepni'den yeni paylaşım geldi.

"BAZEN BİR İNSANIN YAPAMADIĞINI UFACIK BİR KEDİ YAPMAYA ÇALIŞIR"
Instagram hesabının hikaye bölümünden kedisiyle çektiği bir karesini yayınlayan ünlü isim Çepni, paylaşımında "Bazen bir insanın yapamadığını ufacık bir kedi yapmaya çalışır. Terapistim Tofi ve benden günaydın. Bir süre daha kendimize zaman ayıracağız. Daha sonra eskisinden iyi hayata döneceğim." ifadelerine yer verdi.





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV