banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Esin Çepni'ye Bilal Hancı ihanetini çabuk unutturan yeni sevgili

Esin Çepni ile Bilal Hancı, ihanet görüntülerinin gündem olmasının ardından ayrılık kararı almışlardı. Bilal Hancı ile evliliğini sona erdiren Esin Çepni, ihanet acısını çabuk unuttu ve yeni bir aşka başladı.

13 Aralık 2023 Çarşamba 15:50
Esin Çepni'ye Bilal Hancı ihanetini çabuk unutturan yeni sevgili
banner267
Esin Çepni'ye Bilal Hancı ihanetini çabuk unutturan yeni sevgili

Esin Çepni ile Bilal Hancı, ihanet görüntülerinin gündem olmasının ardından ayrılık kararı almışlardı. Bilal Hancı ile evliliğini sona erdiren Esin Çepni, ihanet acısını çabuk unuttu ve yeni bir aşka başladı. İşte Esin Çepni'nin sevgilisi!
Bilal Hancı'nın eşi Esin Çepni'yi aldatması, magazin gündeminde çok ses getirmişti.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Esin Çepni 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olarak çıkmış ve eşi Bilal Hancı hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Bilal Hancı da, "Hayattan ikinci bir şans istiyorum" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.
ESİN ÇEPNİ, BİLAL HANCI İHANETİNİ UNUTTU

Resmi olarak boşanan iki isimden Esin Çepni, yalnızlık sürecini kısa tuttu. Bilal Hancı'nın ihanetini çabuk unutan Çepni, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü fenomen yeni aşkıyla pozlarını, sosyal medyada takipçileri ile paylaştı.

İşte Esin Çepni'nin yeni sevgilisi! 





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV