banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Esra Erol'da bayıltan pırasa krizi

Esra Erol'da bayıltan pırasa krizi! Bu da oldu, adını bir kez duyması yetti

20 Aralık 2023 Çarşamba 12:14
Esra Erol'da bayıltan pırasa krizi
banner322
 

Esra Erol'da bayıltan pırasa krizi


Esra Erol'da bayıltan pırasa krizi! Bu da oldu, adını bir kez duyması yetti
Esra Erol'un dünkü yayınında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Evi terk eden eşini bulmak için stüdyoya gelen bir adam, pırasa sebzesinin adını duyunca bayıldı. Pırasaya karşı tiki olduğu öğrenilen adam, bayılma anıyla sosyal medyaya da damga vurdu.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Esra Erol'un sunduğu gündüz kuşağı programında dün şoke eden bir olay yaşandı. Pırasaya tiki bulunan Muhammet isimli bir adam, canlı yayında krize girip bayıldı. Kendisini bulmaya gelen eşine sinirlenen Çiğdem isimli kadın, kocası Muhammet Bey bayılma noktasına gelene kadar canlı yayında pırasa dedi.
ESRA EROL'DA PIRASA DEYİNCE BAYILAN ADAM ŞOKE ETTİ

Pırasaya tiki olduğu öğrenilen Muhammet isimli adam, eşi Çiğdem Hanım pırasa dedikçe krize girdi ve sonunda yere yığılıp bayıldı. Esra Erol bu anlarda şoka girerken stüdyoya da sağlık ekipleri geldi. Bir süre sonra kendisine gelen adam, kendi isteğiyle stüdyodan çıkarıldı.





beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV