banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

FUTBOL DÜNYASINI SARSAN YASAK AŞK!

Kevin Trapp'ın nişanlısı model Izabel Goulart ile Fransız ekibinin süper yıldızı Neymar'ın yasak aşk fotoğrafları ortaya çıktı.

08 Ekim 2020 Perşembe 18:24
FUTBOL DÜNYASINI SARSAN YASAK AŞK!
banner263
FUTBOL DÜNYASINI SARSAN YASAK AŞK!

Kevin Trapp'ın nişanlısı model Izabel Goulart ile Fransız ekibinin süper yıldızı Neymar'ın yasak aşk fotoğrafları ortaya çıktı. Paris'te bir restoranda yemek yiyen ikili yemek sonrası restorandan birlikte ayrılırken, aylar önce çıkan dedikodular belgelenmiş oldu.

Seo Yazılım

PSG'nin Brezilyalı süper yıldızı Neymar'ın, eski takım arkadaşı Kevin Trapp'ın nişanlısı Izabel Goulart ile yaşadığı yasak aşk fotoğrafları ortaya çıktı.Bir süredir ünlü model Natalia Barulich ile aşk yaşayan Neymar ile Goulart'ın yasak aşk yaşadığına dair ilk iddialar Temmuz ayında ortaya atılmış ancak Brezilyalı futbolcunun Barulich ile ilişkisinin başlamasının ardından dedikodular sona ermişti.

BİRLİKTE YEMEK YEDİLERİtalyan basınında yer alan haberlere göre; Neymar ve Goulart gizlice görüşmeye devam etti. Son olarak pandemi nedeniyle kısıtlamalar olmasına rağmen Paris'teki ünlü bir restoranda yemek yiyen ikili, yemeğin ardından restorandan birlikte ayrıldılar.

Izabel Goulart ile Neymar arasındaki yasak aşkın fotoğrafları ortaya çıktıFotoğrafları basına yansıyan Neymar ile Goulart'tan konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, Kevin Trapp'ın nişanlısı Izabel Goulart hakkında çıkan bu iddialara nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV