banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

'Gezi'yi destekleyenleri sildi!

Mustafa Ceceli'den Gezi Parkı eylemine destek verenlere veto

06 Haziran 2013 Perşembe 20:17
'Gezi'yi destekleyenleri sildi!
banner265
'Gezi'yi destekleyenleri sildi!
Mustafa Ceceli'den Gezi Parkı eylemine destek verenlere veto
Pop müziğin başarılı isimlerinden Mustafa Ceceli Gezi Parkı eylemleriyle ilgili diğer sanatçılardan farklı bir tavır aldı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan sağduyu çağrısı yapan Ceceli, eylemci bazı sanatçı arkadaşlarını da affetmedi.

'ÇOK ETKİLEYİCİ'

Gezi Parkı eylemlerine sessiz kalan Mustafa Ceceli, aralarında Demet Sağıroğlu, İskender Paydaş gibi ünlü isimlerin de bulunduğu, protestolara destek veren birçok arkadaşını Twitter hesabındaki listesinden sildi. Bu duruma tepki gösteren Demet Sağıroğlu, “Beni neden takipten attın? En çok sana şaşırdım ve üzüldüm Mustafa’m?” derken İskender Paydaş ise “Çok etkileyici” diyerek eleştirdi.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV