banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gözler şimdi onlarda

Dilan Polat ve ailesinin yasadışı yollarla elde ettiği şatafatlı hayatın cezaevinde sonlanması üzerine gözler kısa sürede zenginleşen diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi.

09 Kasım 2023 Perşembe 09:50
Gözler şimdi onlarda
banner312
Gözler şimdi onlarda

Dilan Polat ve ailesinin yasadışı yollarla elde ettiği şatafatlı hayatın cezaevinde sonlanması üzerine gözler kısa sürede zenginleşen diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi.

En dikkat çeken isimlerden biri de 'Şulemsi' olarak tanınan 26 yaşındaki Şule Kayatürk ile eşi Yasin Türk (Yasince) oldu. Genç fenomenin 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 işyeri ve 1 yata sahip olduğu iddia edildi. Ekonomistler söz konusu mal varlığının doğru olması durumunda 'en az bir milyar lira vergi ödenmeli' yorumunda bulundu.
'BİR AÇIĞIM VARSA BİLMEDEN...'
Haklarındaki iddiaların ardından Şulemsi, 1 milyon takipçili Instagram hesabını gizliye aldı; sonra da bir açıklama yaparak, "Her şeyimle dikkat ediyorum ticaretime. Olur da bir açığım varsa bilmeden, devletime kurban olsun" ifadesini kullandı. Dilan Polat gibi güzellik merkezi işleten Şulemsi'nin ayrıca bir de giyim markası var.

MİLYONLUK DEĞİŞİM

Şule Kayatürk ile Yasin Türk'ün fiziksel değişimi de dikkat çekiyor. 100 kilonun üzerindeki Kayatürk, zenginleştikçe 54 kiloya düşmüş; eşiyle birlikte yaptırdığı estetikler operasyonlarla yeni bir görünüme kavuşmuşlardı.


Şule Kayatürk ile eşi Yasin Türk, spor arabalar ve pahalı kıyafetlerle paylaşımlar yaparak lüks içindeki hayatlarını gözler önüne seriyor.

Şulemsi'nin Dilan Polat ile görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. İkilinin birlikte şarkı söyleyip dans ettiği görüldü.


'ENERCİ'YE YASAK
Dilan Polat'ın saçlarına euro banknotları takıp klip çektiği 'Enerci' adlı şarkısı Spotify, Deezer, Muud ve Fizy gibi tüm müzik platformlarından kaldırıldı. Şarkı sadece YouTube kanalında yayınlanmaya devam ediyor.

TABLDOTU BEĞENMEDİ 'SIVI DETOKSU'NDA!
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın 3 gündür tabldot yemekten yemediği, sıvıyla beslendiği öğrenildi. Hesabına yatan 2500 lirayla ıslak mendil, selpak, tuvalet kağıdı gibi hijyen malzemelerini karşılayan Polat'ın paranın geri kalanıyla sigara ve sıvı içecekler aldığı öne sürüldü. Kardeşi Sıla Doğu'yla geçici koğuşta kalan Polat'ın kendine zarar vermemesi için kontrol altında tutulduğu; cezaevine adaptasyonu için de psikolog desteği aldığı iddia edildi.

25 MİLYON TL HARÇLIK
Dilan Polat'ın eşi Engin Polat ifadesinde, babasına havale ettiği 18 milyon 656 bin TL ile kardeşine yolladığı 7 milyon TL'yi harçlık olarak gönderdiğini söyledi.


Mal varlığıyla radara takılmıştı... Şulemsi ve eşinin estetiksiz halleri gündem oldu
 



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Anahtar Kelimeler: Gözler şimdi Onlarda

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV