banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

HADİSE'NİN KIYAFETİ YİNE GÜNDEM OLDU

'O Ses Türkiye' bu yılbaşında da ünlü isimleri konuk ediyor. Yılbaşı programı için özel olarak hazırlanan Hadise'nin kıyafetinin fiyatı gündem oldu

31 Aralık 2020 Perşembe 11:29
HADİSE'NİN KIYAFETİ YİNE GÜNDEM OLDU
banner321
HADİSE'NİN KIYAFETİ YİNE GÜNDEM OLDU

'O Ses Türkiye' bu yılbaşında da ünlü isimleri konuk ediyor. Yılbaşı programı için özel olarak hazırlanan Hadise'nin kıyafetinin fiyatı gündem oldu. Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise bu yıl siyah tercihiyle şaşırttı.
Yıllardır O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Hadise, yeni yılda da koltuğuna oturacak. Kısa süre önce sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise bu yıl karalar bağladı. Geçtiğimiz yıl kırmızı bir kıyafet tercih eden Hadise, O Ses Türkiye Yılbaşı 2021 için siyah sade bir elbise tercih etti. Hadise yeni yıl kostümü ve takıları için ise servet harcadı. Ünlü şarkıcının giydiği bu siyah dantelli elbise 43 bin TL civarı.
Hadise'nin kıyafeti yine gündem oldu! Fiyatı dudak uçuklattıHadise'nin bileklikleri yaklaşık 334 bin TL, küpesi yaklaşık 120 bin TL, yüzüğü ise yine yaklaşık 95 bin TL...

Geçtiğimiz haftalarda Coronavirüsü atlattıktan sonra kendisini işe veren şarkıcı Hadise, ilk olarak yüzü olduğu kolajen markası için kamera karşısına geçti.

Hadise, daha sonra Tik Tok’ta yılbaşı akşamı yayınlanacak konseri için sahneye çıktı. Şarkıcının, üç saatlik akustik performansı için firmadan 500 bin TL aldığı konuşuluyor.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV