banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Herkes sahi sandı! ÜNLÜLERİ KANDIRDILAR, REKLAMLARINI YAPTILAR!

Bu yıl 19.su Düzenlenen Türkiye Müzik ödülleri gecesi geçen akşam İstanbul Kongre Merkezi'nde yapıldı. Daha kırmızı halıda yaşanan bir olay geceye damgasını vurdu...

14 Nisan 2013 Pazar 13:07
Herkes sahi sandı! ÜNLÜLERİ KANDIRDILAR, REKLAMLARINI YAPTILAR!
banner321
Herkes sahi sandı! ÜNLÜLERİ KANDIRDILAR, REKLAMLARINI YAPTILAR!
Bu yıl 19.su Düzenlenen Türkiye Müzik ödülleri gecesi geçen akşam İstanbul Kongre Merkezi'nde yapıldı. Daha kırmızı halıda yaşanan bir olay geceye damgasını vurdu...

Bu görkemli törene iş, sanat, sinema ve müzik dünyasından birbirinden ünlü simalar katıldı. Geceye katılan hanımlar şıklıkları ile adeta defileye gelmiş gibiydiler. Binanın ana giriş kapısından içeri girerken kırmızı halının üstünden yürüyen ünlüler biryandan kendilerine uzatılan mikrofonlara röportaj verirlerken diğer yandan kameralara güzelliklerini sergiliyorlardı.

Kırmızı halı üzerinde yakışıklı popçu Murat Boz görüldüğünde bir anda anormal bir hareketlilik yaşandı medya mensupları arasında. Kısa zamanda bu hareketliliğin nedeni anlaşıldı.

Müzik sektörünün tanınmış menajerlerinden Kortan Kurnaz, nikah tarihi ödül töreniyle aynı güne gelince çareyi nikahtan hemen sonra geceye katılarak bulmuştu. Gelinlik ve damatlıkları ile Türkiye Müzik Ödülleri Gecesi'ne katılan çift gördükleri ilgiyle tüm ünlüleri gölgede bıraktılar diyebiliriz.

Gelin Selda Çinkaya sıkı bir Murat Boz fanı olunca damattan hediye olarak Murat Boz?la bir hatıra pozu çekilmeyi istemişti. Damatta gelinin bu isteğini kırmamış ve Murat Boz'dan böyle bir jest rica etmişti.

Tabi karede gelin-damat, Murat Boz ve sevgilisi Eliz Sakuçoğlu olunca sorularda yağmaya başladı.

Sayın Murat Boz siz ne zaman Eliz Hanıma gelinlik giydireceksiniz.
Murat Boz cevabı da çok ilginçti ' zamanını bilemiyorum ama Eliz'in gelinliği de en az bu gelinlik kadar güzel olacak,

Biz de gelin hanıma sorduk tabi gelinliğiniz kimin tasarımı diye.

Gelinlik dijital gelinlik kataloğu sitesinden seçilmiş, tasarımda İlknur Modaevi'ne aitmiş bizden söylemesi.

Gelin ve damat ayrıca Murat Boz?dan başka Orhan Gencebay, Kayahan, Mustafa Sarıgül, Mustafa Ceceli, Adnan Şenses, Kutsi, Sinan Akçıl gibi isimlerle aynı karede yer aldılar.
Durun dahası var ; GELİN kırmızı halıdan binaya girerken izleyicilere elindeki çiçeği fırlattı bu anlar da Star Tv'den canlı yayınlandı. Diğer görüntülerde sanırız bu haftasonu TV'lerin tüm magazin programlarında gösterilecektir.

Tabii asıl bomba ortalığı kasıp kavuran adeta geceye damgasını vuran bu olay web sitesinin sahibi Kortan Kurnaz'ın reklam için yaptığı bir kurgudan ibaret.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • ahmet 11 yıl önce yorumlandı

      kral tv ödülleri reklam mazemesimi oldu komik tepki olacak şimdi tam tersi kimse almaz yalan söylemek bazen pahallıya patlar..

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV