banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hülya Avşar'a protesto şoku

Hayvan hakları savunucuları 20 bin dolarlık kürkü yüzünden Hülya Avşar’ı protesto etti.

03 Ocak 2013 Perşembe 13:47
Hülya Avşar'a protesto şoku
banner321
Hülya Avşar'a protesto şoku

Hayvan hakları savunucuları 20 bin dolarlık kürkü yüzünden Hülya Avşar’ı protesto etti. 



Hülya Avşar'ın özel bir markadan 20 bin liralık kürk aldığı yönündeki haberler, hayvanseverleri kızdırdı. Sosyal medyada bir araya gelen kürk karşıtı bir grup ünlü sanatçıyı protesto etti.

Özel bir markadan 20 bin liralık kürk aldığı iddialarını yalanlamayan Hülya Avşar, 'Size yalan söylemek istemem ancak bu konuları da konuşmak bana göre değil'' demişti.

Avşar kızının bu açıklamalarına tepki gösteren birçok kişi ünlü sanatçının sayfasına girerek, "Kürk hem cinayet, hem de duyarsızlığın görgüsüzlüğün, bilinçsizliğin ve cehaletin sembolüdür", "Kaç ceset birleşip seni ısıtacak bir yığın seçenek varken neden canlı canlı yüzülen hayvanların derisini üzerine giyersin", "Kürk çiftliklerindeki hayvanlar bütün hayatlarını daracık, kirli, paslı tel kafeslere kapatılarak geçirir ve boğma, elektrik verme, gaz ve de zehir gibi en ucuz en zalim öldürme yöntemleri ile katledilir", yorumları ile protesto ettiler.

Hayvan Hakları Aktivistleri tarafından da bir açıklama yapıldı. Açıklamada "Kürk cehaletin, görgüsüzlüğün, bilinçsizliğin ve duyarsızlığın sembolüdür. Toplum tarafından takip edilen bir sanatçının bu şekilde kürk giymeye özendirmesini kınıyoruz. Seçenekler bu kadar fazlayken kimsenin başka bir canlının derisine ihtiyacı yok. Hülya Avşar, kürkünü giymeden önce "kürk nasıl elde edilir" videolarını izlemesini istiyoruz." denildi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV