banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hülya bu kez tiyatrocuları kızdıracak

Hülya Avşar, bu kez tiyatrocuları kızdıracak satırlar kaleme aldı.

30 Ocak 2012 Pazartesi 11:28
Hülya bu kez tiyatrocuları kızdıracak
banner312
Hülya bu kez tiyatrocuları kızdıracak
Hülya Avşar, bu kez tiyatrocuları kızdıracak satırlar kaleme aldı.
Yazısına tiyatroyu sevdiğini belirterek başlayan Avşar, geçen yıllarda rol aldığı tek kişilik "Bugün Benim Doğumgünüm" oyunununu hatırlatarak şunları yazdı: "Tiyatro oyunculuğu hiç bana göre değil. Bence oyunculuk; beyin ameliyatı yapmak gibi incelik ve dikkat isteyen bir değer olduğundan, duygularımı yoğun yaşadığım, emin olduğum şu ki; tiyatro oyunculuğu küçük sahnede büyük oyun! Kendimi asansörde kalmış gibi hisseder gibiyim, tiyatro oyunculuğunda en arkada oturan seyirciye oyunculuğunu gösterebilmek için; 'Seni Seviyorum!' derken sesini yükseltmen bile, sanki duyguların yarısını yok ediyormuş gibi geliyor. Tiyatro sahnesinde oyunculuğunu kurallar içine sıkıştırıyorsun gibi geliyor. Oysa ki 'Sinema' aşkım benim..."

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV