banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
05 Ağustos 2025 Salı

Kız kıza deniz keyfi

IŞİD yüzünden içtim Polis abi

Kerem Kupacı’nın alkollü araç kullanırken yakalanınca yaptığı “IŞİD savunması”, hakkında dava açılmasına engel olmadı.

28 Ocak 2015 Çarşamba 12:47
IŞİD yüzünden içtim Polis abi
banner322
IŞİD yüzünden içtim Polis abi
Kerem Kupacı’nın alkollü araç kullanırken yakalanınca yaptığı “IŞİD savunması”, hakkında dava açılmasına engel olmadı.

Kerem Kupacı, 12 Haziran 2014’te Üsküdar’da alkollü araç kullanırken yakalanınca, kendini şöyle savunmuştu: “IŞİD’in Türk konsolosluğunu zapt etmesi nedeniyle bir Türk olarak canım sıkıldı. Özel harekat polislerinin de konsolosluğu savunmaması nedeniyle 2 duble rakı içtim.”

Soruşturmayı yürüten savcılık, Kupacı’nın 1.3 promil alkollü olduğunun tespit edildiğini belirtilerek, “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasını talep etti. Kupacı, Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV