banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İvana Sert: 'Erkeği zevkten öldürürüm'

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Moda Takibi' programında yer alan Ivana Sert, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

20 Kasım 2013 Çarşamba 07:39
İvana Sert: 'Erkeği zevkten öldürürüm'
banner311
İvana Sert: 'Erkeği zevkten öldürürüm'

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Moda Takibi' programında yer alan Ivana Sert, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ivana Sert, 34 yaşında güzel bir kadın. Dışarıdan bakıldığında pahalı kıyafetler giyen, gezip tozan, yediği önünde yemediği arkasında olan şaşalı bir yaşam süren biri olduğu kanısına varılıyor. Ne var ki Sert’in sorularımıza verdiği cevaplarla hiç de sanıldığı gibi lüks bir yaşam sürmeyen son derece mütevazı ve manevi değeri yüksek biri olduğu ortaya çıkıyor. 5 TL’ lik tişörtler giydiği ni söyleyen Ivana Sert, en pahalı giysisinin 2 bin 500 TL’lik ayakkabısı olduğunu dile getirdi.

L'Oréal Grubu bünyesinde yer alan Matrix'in sponsorluğunda stil danışmanı olarak Anadolu'ya turneye çıkmaya hazırlanan Ivana Sert, zengin olmayan bir adama âşık olabileceğini, kendisinin de tezgahtarlık yapıp bulaşık yıkayabileceğini dile getirdi. Son din olduğu için diğer dinleri kapsayan İslâmiyeti beğendiğini belirten Ivana Sert, sık sık din değiştirdiği Tuğçe Kazaz'ı dengesiz biri olarak değerlendirdi.

Ivana Sert ile turne öncesinde buluşarak Anadolu kadınlarıyla nasıl bir çalışma yapacağını da konuştuk kendisiyle ilgili konuları da. Sert, Müslüman olmayı düşünmesiyle ve özel hayatıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Sert, 'Güzellik başa bela' diyor. 'Güzellik kızlar dünyasında başa bela. Ben zekamla erkeği zevkten öldürürüm"  Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a konuşan Sert'in ilginç açıklamaları bununla da sınırlı değil...



ASIL İŞİNİZ NEDİR? MODA TASARIMCILIĞI MI YOKSA İŞ KADINLIĞI MI?


Asıl işim tasarımcılık. Restoran işletmeciliği ve televizyon çalışmalarım da işin işine girince otomatikman iş kadını da oluyorum. Televizyon programcılığını çok seviyorum. Moda üzerine programlar, insanlara nasıl giyinmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmak tam bana göre. Bu nedenle kendim bir program yapacağım. Ayrıntıları da belirginleştiği zaman paylaşacağım.


SİZCE KARİYERİNİZDEKİ DÖNÜM NOKTASI NEDİR?

- 'Sex and City' dizisinde oyuncuların giydiği mayoları tasarlamak olmuştur. Böylelikle hem tanındım hem de kariyerimde izleyeceğim yolu daha belirgin hale getirmiştir. 'Sex and City'nin yapımcıları benim tasarımlarımı beğenmeselerdi büyük bir olasılıkla konservatuvar eğitimini aldığım piyanist veya balerin olacaktım. Bu iki işte ne kadar başarılı olacağımı bilmiyorum. Belki çok başarılı olacaktım belki de olmayacaktım.



KARİYER PLANLAMANIZDA HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR MU?

 

Çok şükür bugüne kadar bir aksaklık yaşamadım. Ne istiyorsam yaptım. Her şeyin yolunda gitmesi için çok çalışıyorum, son derece disiplinli biri olmam da bir aksaklık yaşamamamın önemli nedenlerinden biri. Bunun yanı sıra bir de bakasına zarar vermeyen, beni her daim itekleyen bir hırsa sahibim.


OYUNCULUK TEKLİFLERİ DE ALDINIZ, NEDEN KABUL ETMEDİNİZ?

Başka sektörlere girmeye gerek yok. Bildiğim işi en iyi şekilde yapma çabasındayım. Tasarımcı olmaktan yeterince tatmin oluyorum, mutlu da oluyorum. Böylelikle başarılı da oluyorum.

MESLEĞİNİZİN HANGİ EVRESİNDE OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Benim için zirve demek dünya çapında tanınan bir tasarımcı olmak demek. Zirveye giden yolda çalışkanlığıyla, disipliniyle, bilgisiyle emin adımlarla ilerleyen genç bir tasarımcıyım.

'SEX AND CITY'DEN SONRA SADECE MAYO TASARIMCILIĞINA YOĞUNLAŞMAK YERİNE NEDEN TELEVİZYON PROGRAMLARINDA YER ALDINIZ?

 

Evet, mayo tasarımcısı olarak Amerika'da belli bir yer edinmiştim. Devam etseydim belki de daha kısa sürede dünyaca tanınmış bir tasarımcı olacaktım. Önüme televizyon programları çıkınca diğer kapıyı kapattım. Aslında yanlış yaptım, bu konuda pişmanım. Artık bundan sonra inşallah. Şunu da söylemeliyim; televizyonculuk teklifini kabul ettiğim için pişman değilim. Kendimi en iyi ifade edebildiğim mecralardan biri televizyon. Bunun yanı sıra beni takip edenleri üzemem.



SİZİ TAKİP EDENLER NEDEN ÜZÜLSÜNLER?

 

Ben televizyonculuğa bulaştım bir kere. Nasıl giyinmeleri konusunda tavsiyelerde bulunduğum kişiler bana mail yoluyla çok güzel dönüşlerde bulunuyorlar. Onların mutluluğu beni mutlu ediyor. Beni takip edenleri yarı yolda bırakamam.


ŞÖHRET SİZİ NE KADAR İLGİLENDİRİYOR?

Şöhret olmak çok güzel olmak değil. Ama yaptığımı işin gereği şöhret otomatikman geliyor. Şöhret, nasıl taşınması gerektiği bilinmezse ıstırap hale gelir. Biliniyorsa bir şekilde şöhretin ruhunuza zarar vermesini engelliyorsunuz. Göz önünde olan biri olmaz yaşamınızda bir çok kısıtlamayı getiriyor ama yapacak bir şey yok. Ben şöhreti iyi taşıdığımı düşünüyorum. Zaten şöhretten şikayet etmem nankörlük olur. Bu işi istedim, geri dönüşü de Ben Türkiye'de çok bunaldığım dönemlerde Sırbistan'a giderek rahatlıyorum.


MATRİX STİL DANIŞMANLIĞI ADI ALTINDA ANADOLU'DAKİ KADINLARA GİDECEKSİNİZ. NELER YAPACAKSINIZ?

Anadolu'daki kadınlarının nasıl yaşadıklarını yerlerinde görmek, onları tanımak, moda anlayışlarını öğrenmek istiyorum. Geçen yıl Nevşehir, Trabzon, Safranbolu ve Eskişehir'e gitmiştim. Gerçekten çok farklı bir deneyim yaşadım. Gittiğim kentlerdeki kadınlarına saç kesimlerinden giyimlerine kadar görünümleriyle ilgili tavsiyelerde bulunacağım. Anadolu kadınlarının 'Matrix Stil Danışmanlığı'nın ana başlığı olan 'Hayalindeki Sen'e uygun olarak hayallerindeki kendilerine ulaşmalarına yardım edeceğim.

ANADOLU KADINLARI ÜZERİNDE NASIL BİR ETKİNİZ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Benim yönlendirmelerim sonucu oluşacak yeni görünümleriyle öz güvenlerinin artarak kendilerini daha çok seveceklerini düşünüyorum. Kendini seven kadın daha mutlu bir kadındır. Kadının mutlu olması pek çok kişinin mutlu olması demektir. Mutlu kadın, eşini mutlu eder, çocuklarıyla ilişkisi, onları yetiştirmesi daha güzel olur. Ben kadınların kendilerini salarak eve kapatmalarının kendileri için de aileleri içinde toplum için de oldukça zararlı olduğunu düşünüyorum.


NE VAR Kİ GEÇİM DERDİ DİYE BİR GERÇEK DE VAR?

Emin olun bir kadının doğru yönlendirmelerle öz güvenini artırmasının parayla ilgisi yok. Kilolu kadın ille de spor salonuna gidecek diye bir kaide yok. Yaşadığı yerde mutlaka koşabileceği, yürüyüş yapabileceği uygun yerler vardır. Ayrıca en güzel kıyafet en pahalı kıyafet değildir. Ben Anadolu kadınlarına kendi vücutlarına göre nasıl giyinmeleri konusunda bilgiler vereceğim. Kadınlarımız benim vereceğim tüyolarla nasıl giyinmeleri konusunda bilgi sahibi olacaklar.

SİZİN EN PAHALI KIYAFETİNİZ KAÇ LİRA, EN UCUZ KIYAFETİNİZ KAÇ LİRA?

Ben biraz ayakkabı meraklısıyım. Benim en pahalı giysim 2 bin 500 liralık ayakkabıdır. O da bir tanedir. Örneğin 5 liralık tişörtler giyiyorum. Ama nasıl giyinmesini bildiğim için hangi tişörtün bana yakışacağını biliyorum. Pahalı kıyafetlere para vermem, veremem de. Güzel giyinmenin parayla hiç ilgisi yok.

ÇUVAL DA GİYSENİZ YAKIŞIR MI?

Hülya Avşar, 'Aşk Büyükse' adlı albümünün tanıtım fotoğraflarında çuval giydi. Çuvalı kendisine son derecede yakıştırdı. Bakışlarıyla, duruşuyla o çuvala bir enerji verdi. Çünkü taşımasını biliyor. Ben de Hülya Avşar gibi çuvalı kendime yakıştırırım.

SİZİN GÖRÜNÜMÜNÜZ NEDEN HEP AYNI?

Kadınlar ya kendilerine yakışan konusunda tereddütte oldukları için veya mutsuz oldukları saç rengini ve şeklini değiştirir. Dikkat edin kadınlar ya sevgililerinden veya eşlerinden ayrıldıklarını saçlarını boyatırlar. Yeni bir görünüme sahip olarak mutlu olacaklarını sanırlar. Bana en çok yakışan saç rengi ve şekli şu an sahip olduğum. Kocalar değiştirdim saç rengimi değiştirmedim. Çünkü mutluyum.

YOKSUL KALMA ENDİŞENİZ VAR MI?

Sağlıklı olduğum sürece aç kalmam. Kendimi geçindirecek kadar parayı her zaman kazanırım. Zaten öyle çok zengin bir kadın olma hayallerim de yok. Yeter ki kimsenin eline bakmayayım. Ben zengin bir ailenin çocuğu değilim ki. Gider bir mağazada tezgahtar olarak da çalışabilirim, gerekirse restoranda bulaşık da yıkarım. Kazandığım para kadar yaşamasını iyi bilirim. Sırbistan'da mağazada tezgahtarlık yaptım da.

MÜSLÜMAN OLACAKTINIZ, NE OLDU?

Bu bir süreç. Tuğçe Kazaz'ın önce Hristiyan olup sonra Müslümanlığa dönmesini hiç sevmedim, hiç beğenmedim. Böyle yapanlar bence dengesiz insanlardır. Eğer Müslüman olmaya karar verirsem bunun geri dönüşü olmayacak.

MÜSLÜMAN OLMAYI DÜŞÜNMENİZİN NEDENİ TÜRK OLMAYI ÇOK SEVMEKTEN Mİ YOKSA İSLAMİYET İLE Mİ İLGİLİ?

Ben İslâmiyeti çok beğeniyorum. İslâmiyet son din ve aslında diğer bütün dinleri kapsıyor. Zaten 4 semavi dinin inandığı Allah, günahları, sevapları aynı değil mi? Sadece ibadet şekilleri farklı. Müslüman olursam bana farklı bir şey mi olacak? Hayır. Huzur bulmak, dua etmek için camiye de kiliseye de gidiyorum. Sonuçta hepsi Allah'ın evi. Yalnız ben Kudüs'deki Mescid-i Aksa Cami'ne gittiğimde beni Hristiyan olduğum için içeri almadılar. O zaman yanımda Sırbistan pasaportu vardı. 'Ben, bir Türk ile evliyim. Beni ne olur içeri alın' dedim ama almadılar. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.

GÜZELLİĞİNİZ BAŞA BELA MI?

Güzellik bazen kapı açar bazen kapatır. Güzel olmasam televizyon programında olur muydum? Biraz zor. Güzellik kızlar dünyasında başa bela. Çünkü devreye kıskançlık giriyor. Ben Türkiye'de bunu çok yaşadım. Kıskanç kadınlar hep arkamdan konuştu. Ben öyle değilim, ben karşımdakilerin güzel olmasını isterim. Çünkü güzel kadın kompleksleri olmayan kadındır. Ama herkes benim gibi değil. Bu nedenle çok fazla arkadaşım olmuyor.

KISKANIYORLAR DA NE OLUYOR?

Kimseye güvenemiyorum. Bu nedenle hep yalnız kalıyorum. Ben yalnız bir kadınım.

 
BİR ERKEĞİ GÜZELLİĞİNİZLE Mİ YOKSA ZEKANIZLA MI ZEVKTEN ÖLDÜRÜRSÜNÜZ? - Zekamla zevkten öldürürüm. Emin olun zeki kadın erkekleri güzellikten daha çok cezbeder.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • nergiz kor 9 yıl önce yorumlandı

      İnanmiyorum ivana serte

    • ismail tire 10 yıl önce yorumlandı

      yalan bence anca parası olan erkekleri öldürür hatatında kac defa severek erkek tanımış ivana parası olupta kadın bulamayan erkeklere toslamış birde parası olmayan capkınlık yapan erkeklere toslasın erkek nasıl oluyomuş

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV