banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ivana Sert eşinden boşandı

Birbirlerine dava açan işadamı Yurdal Sert ile Ivana Sert iki yıl sonra boşandı.

17 Eylül 2013 Salı 22:27
Ivana Sert eşinden boşandı
banner321
Ivana Sert eşinden boşandı
Birbirlerine dava açan işadamı Yurdal Sert ile Ivana Sert iki yıl sonra boşandı.
Çocukları Kayon Ateş Sert'in velayetini anneye veren mahkeme, Yurdal Sert'in tatillerde ve her hafta çocuğunu görmesine, aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti.
7 MİLYON LİRA TAZMİNAT İSTEDİ

400 bin lira maddi ve manevi tazminatın Ivana Sert'e ödenmesine karar veren mahkeme, yoksulluk nafakası talebinin ise reddine karar verdi. 7 milyon lira tazminat isteyen Ivana Sert, aylık 100 bin lira yoksulluk nafakası ile çocuğuna da aylık 50 bin lira iştirak nafakası istemişti.

Yüksel Holding'in hissedarı işadamı Yurdal Sert, iki yıl önce İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak bir çocuğunun annesi Ivana Sert'e şiddetli geçimsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme sebebiyle boşanma davası açtı. Oturdukları ev ile çocuğun kendisine verilmesini isteyen Yurdal Sert, Ivana Sert'in de evden uzaklaştırılmasını talep etti.
Kocasının açtığı boşanma davasına karşı dava açan Ivana Sert de eşinin taleplerinin reddedilerek kendi taleplerini mahkemeye taşıdı.
400 BİN LİRA TAZMİNAT ALACAK

Davanın 10'uncu celsesine Yurdal Sert ile Ivana Sert ve taraf avukatları katıldı. İki yıldır süren davanın sona erdiğini belirten mahkeme, tarafların boşanmasına karar verdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV