banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İzzet AKTAŞ Miras Albümü'nü Darülaceze'de Tanıttı

Geçmiş dönemde çıkarmış olduğu fantazi albümleriyle adını duyuran sanatçı İzzet Aktaş, son dönemlerde vatan sevgisi ve toplumsal olaylar üzerine yazıp söylediği eserlerle yeniden sanat dünyasındaki boşluğu doldurdu.

26 Kasım 2021 Cuma 14:07
İzzet AKTAŞ Miras Albümü'nü Darülaceze'de Tanıttı
banner291

İzzet Aktaş Vatan sevgisini anlatan eserleriyle son günlerde adından sıkça bahsettirmeye başladı. Sosyal medya ve dijital platformlarda eserleri sıkça paylaşılan ssanatçı ''Miras'' isimli albümüyle piyasa yeniden iddialı girdi. Aktaş Miras adlı yeni albümünün tanıtım konserini Darülaceze Başkanlığı'nda gerçekleştirdi. Uzun yıllar bu piyasanın içinde olduğunu belirten Aktaş, Miras adlı albümünü para kazanmak değil, kültürel ve sanata olan sevgisinden dolayı hazırlayıp çıkardığını belirtti. Son albümü ve öncesini değerlendiren Aktaş, eserlerim genelde sosyal sorumluluk bilinciyle hazırlandı, bu konuda biraz daha milli ve manevi duyguları işledim, hatta içerisinde ilahinin de olduğu bu albümde, askerlik ve kadına şiddetin de dile getirildiği eserlerimiz var.  Bugüne kadar 2003 yılında Zalim, 2016 yılında Hepimiz kardeşiz, 2018 yılında Canım Türkiyem ve 2021 yılı olarakta Miras albümüyle sanat hayatında temeli sağlam olan kalıcı eserlere yer veren İzzet Aktaş bizler toplumun dili olmalıyız dedi. 

Kudüs için de bir eserin son albümde yer bulduğunu belirten Aktaş Kudüs evrensel bir yara. Tüm İslam aleminin ortak paydası. Bizim ilk kıblemiz Mescid-i Aksa, onunla ilgili İllet adlı eserimiz de bu albümün içerisinde. Albünün Miras adıyla çıkmasının da eserlerin konularıyla alakalı olduğunu gençliğe bırakılacak en güzel sanatsal miras olacağını dile getirdi. Bu projenin 6 yıllık emeğin karşılığı olduğunu belirtirken albüm tanıtımının da Darülaceze'de yapılmasının bu anlamla bütünleşen bir mekan olduğundan diye açıkladı. Yakın zamanda da bir kitap hazırlığı içerisinde olduğunu belirten Aktaş, albümüzü tüm dijital programlarda bulabilirsiniz diyerek Darülaceze konserinde kendilerini yalnız bırakmayan Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Başkan Yardımcısı Ahmet Malatyalı ve Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: #izzetaktaş#darülaceze

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV