banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kemal Suna'lı Anma Gecesi

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ı anma gecesine Cem Yılmaz ve Sezen Aksu damga vurdu.

27 Kasım 2012 Salı 12:34
Kemal Suna'lı Anma Gecesi
banner264
Kemal Suna'lı Anma Gecesi

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ı anma gecesine Cem Yılmaz ve Sezen Aksu damga vurdu.
Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen "Ustalara Saygı" toplantısı çerçevesinde, Türk Sineması'nın unutulmaz ismi Kemal Sunal'ı anma programı düzenlendi. Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Cem Yılmaz ve Sezen Aksu damga vurdu. Cem Yılmaz esprileriyle gülmekten kırdı geçirdi. Sezen Aksu Kemal Sunal için yazdığı şarkıyı seslendirdi.
GECEYE KATILANLAR
Geceye Kemal Sunal'ın annesi Sultan Sunal, eşi Gül Sunal, oğlu Ali kızı Ezo Sunal, Sezen Aksu, Cem Yılmaz, Zeki Alaysa, Halit Kıvanç, Kandemir Konduk, Hülya Koçyiğit, Yavuz Bingöl, Haldun Dormen, Berna Laçin, Şevket Altuğ, Göksel Kortay, Ali Ağaoğlu ile sevgilisi Petek Ertüre ve çok sayıda ünlü isim katıldı.

Gecede Kemal Sunal'ın filmlerinden kesitlerin sunulmasının ardından konuklar sanatçı ile ilgili anılarını, düşüncelerini paylaştı.

Gecenin sunuculuğunu yapan Halit Kıvanç, "Sinemanın değil, kalbimin en değerli sevgililerinden birini anıyorum" dedi.

"O HERKESİN KEMAL'İ"
Kemal Sunal'ı yalnız bırakmadıkları için sanatçı dostlarına teşekkür eden Gül Sunal, "Biliyorum ki, hepsinin Kemal'i o. Herkes seve seve geldi. Kemal'in bana hediyesi şahane bir hayat. İki tane harika çocuk, birçok dost.. Bir arada olduğumuz için çok mutluyum. Kemal'in bana yaşatmadığı bir şey var. Bir türlü beceremedim ona canım çok sıkılıyor. Kemal'le ben hiç kavga edemedim. Çünkü Kemal kavga etmiyordu. Onun dışında harika bir hayat yaşattı" diye konuştu.

FAZIL SAY ESPRİSİ YAPTI
Gecede yaptığı esprilerle konukları kahkahaya boğan ünlü şovmen Cem Yılmaz, "Kemal ağabey ile 2'si yurt dışında 11 filmde beraber çalıştık. Hadi yalan ama bir çocuğunda böyle bir hayali olsun değil mi. Komedinin itibarını o kuşağa borçluyuz biz. " dedi. Yılmaz, çocukken Deve Kuşu Kabere'nin oyununa gittiğini anlatırken "İşte bu abiler bizi yaktı. Bu abiler olmasaydı belki ben Beşiktaş Belediye Başkanı olacaktım.. Kendimi bu işe adadım. Başka hiçbir şey yapmadı. Bugün Fazıl Say dünya çapında bir sanatçıysa bunu Deve Kuşu Kabera'ya borçludur. Çünkü ben piyanoya asılacaktım. O zaman da Fazıl Say olmayacaktı". dedi.

CEM YILMAZ'DAN KAHKAHA ŞOV
Cem Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: Bizim mumla aradığımız şeyleri çok yakinen yaşamışlar ve hiçbir zaman da dillerinden, şu sıralar çok duyduğumuz "Biz tırnaklarımızla geldik" diye bir söz vardır. Halbuki bu kuşak hep kabiliyetleriyle bir yere gelmiş insanlardı. Ben 40 yaşındayım. Kemal ağabey yıldız olduğu zaman 26 yaşındaydı ve benim için artık çok geç. Bir Kemal Sunal daha gelir mi? Gelse iyi olur. Memleket bazen öyle bir hale geliyor ki, bin Kemal Sunal gelse kurtulmaz" dedi.

Geceye ev sahipliği yapan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da geceye katılanlara teşekkür ederek, Kemal Sunal'ı özlemle andığını belirtti.

Geceye İbrahim Tatlıses, Meltem Cumbul, Şener Şen Yıldız Kenter gibi isimler video aracılığıyla gönderdikleri mesajla katılırken, Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl ise, Kemal Sunal'ın sevdiği "Pencereden Kar Geliyor", "O yar gelir" türkülerini seslendirdi.

GECENİN SÜRPRİZ İSMİ: SEZEN AKSU
Geceye sonradan sürpriz bir şekilde katılan ünlü sanatçı Sezen Aksu, salonda bulunan konukları şaşırttı. Minik Serçe, Kemal Sunal için sözlerini yazdığı ve yorumladığı şarkısını söyledi. Geceye birbirinden güzel şarkılarıyla renk katan ünlü sanatçı, yaptığı esprilerle geceye damgasını vurdu. Elbisenin fermuarının açık olduğunu sonradan fark eden Minik Serçe, gazetecileri çekmemesi için uyarması salonda bulunanları kahkahaya boğdu.

"OYUN KURMUŞUZ OYNUYORUZ"
Kemal Sunal'ı sevgi ve özlemle andığını belirten Sezen Aksu, "Kemal, bu sektördekiler gibi çocuktur. O yüzden saf kalplidir. Bizim sektörde dünyanın en saf, çocuk insanları olduğu için kötülük yapamazlar. Biz çocuk insanlar bir oyun kurmuşuz, oynayıp gidiyoruz" dedi.

Gecenin sonunda Kemal Sunal'ın yol arkadaşları ve sanatçının ailesi toplu fotoğraf çektirdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV