banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

MAHREM FOTOĞRAF' DAVASI AÇTI!

Tülin Şahin, Pedro de Noronha hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını yayınlayarak hakaret içerikli paylaşımlar yaptığını iddia eden Şahin, Noronha hakkında tedbir kararı aldırdı.

13 Aralık 2021 Pazartesi 10:27
MAHREM FOTOĞRAF' DAVASI AÇTI!
banner311
MAHREM FOTOĞRAF' DAVASI AÇTI!

Tülin Şahin, Pedro de Noronha hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını yayınlayarak hakaret içerikli paylaşımlar yaptığını iddia eden Şahin, Noronha hakkında tedbir kararı aldırdı.

Matbaa

Ünlü model Tülin Şahin ile Portekizli iş insanı Pedro De Noronha’nın birlikteliklerinden 2019’da Siena Leyla adında bir kız çocukları dünyaya geldi. Ancak bu beraberlikleri uzun sürmeyen çift, ilişkilerini noktaladı. Kızları yüzünden sürekli karşılıklı davalık olan Pedro de Noronha ile Tülin Şahin yeniden mahkemelik oldu.

Şahin, savcılığa başvurarak eski sevgilisi hakkında ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ ve ‘haberleşmenin gizliliğini ihlal’ suçlarından suç duyurusunda bulundu. Dilekçedeki iddialara göre Pedro de Noronha, Tülin Şahin’in tanınmışlığı ve statüsünden faydalanarak birçok gazete ve dergiye ünlü manken hakkında röportajlar verdi.

Noronha en son sosyal medya platformu Instagram üzerinden ‘siena için adalet’ kullanıcı ismiyle bir profil sayfası açtı. Pedro de Noronha, bu profil üzerinden Tülin Şahin’in rızası dışında bikinili ve hamilelik dönemindeki fotoğraflarını kullandı. Ardından Tülin Şahin’in onurunu kıran ve toplumdaki itibarını sarsan, iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar yaptı.

MAHKEME KARARINI İHLAL ETTİ

Tülin Şahin’in avukatı, “Siteye erişimin engellenmesi için mahkemeye başvurduk ve talebimiz kabul edildi. Ancak Pedro de Noronha, mahkeme kararını ihlal ederek müvekkil aleyhine paylaşımlar yapmaya devam etti” dedi. Tülin Şahin, suç duyurusunun ardından mahkemeye başvurarak Noronha hakkında 1 ay tedbir kararı aldırdı.

TEDBİR KARARINA İTİRAZI REDDEDİLDİ

Tülin Şahin’in iddialarının hayal ürünü, yalan ve iftiradan ibaret olduğunu belirten Pedro de Noronha, aleyhine verilen karara itiraz etti. Ancak mahkeme, verilen kararın yerinde olduğu gerekçesiyle Noronha’nın itirazını reddetti.

Kurumsal Kimlik, Kartvizit, Magnet, El ilanı, Broşür, Afiş, Katalog, Dergi, Gazete, Davetiye vb. Tüm Baskı işleriniz Yapılır

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV