banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

MEHMET ALİ ERBİL, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bir süredir kaçış sendromunu rahatsızlığıyla boğuşan ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, Jülide Ateş’in sunduğu “40” programında annesinden bahsederken gözyaşlarına boğuldu.

04 Haziran 2021 Cuma 14:34
MEHMET ALİ ERBİL, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
banner267
MEHMET ALİ ERBİL, GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bir süredir kaçış sendromunu rahatsızlığıyla boğuşan ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, Jülide Ateş’in sunduğu “40” programında annesinden bahsederken gözyaşlarına boğuldu. Ekranlarda gülen yüzüyle görmeye alışık olduğumuz Mali’nin bu hali izleyenleri şaşırttı.

Beylikdüzü Tabela

64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Jülide Ateş’in sunduğu “40” programına konuk oldu. Mali, çocukluk yıllarında yaşadığı zorlu zamanlardan bahsederken gözyaşlarına boğuldu.

“ANNEM BİZİ ÜVEY BABAMA EZDİRDİ”

Erbil o zorlu yılları anlatırken, “Üvey babam çamaşırlarımızı yıkatmazdı. Deterjan alır, komşumuza yıkatırdım çamaşırlarımı. 14 yaşındaydım yatakhane gelir ağlardım sonra. Annemi sevemedim hiç. İçimde bir şeyler eksildi. Bizi üvey babama ezdirdiği için” ifadelerini kullandı.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV