banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan evlilik sözleşmesi yapacak mı

Mehmet Ali Erbil’le evlilik hazırlığı yapan Gülseren Ceylan, ünlü şovmenden ev istediği ve bu nedenle tartışıp ayrıldıkları iddiasına yanıt verdi: “Yalan! Onun olduğu her yer zaten benim evim. Evlilik sözleşmesi de istemiyor.”

12 Ekim 2023 Perşembe 11:18
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan evlilik sözleşmesi yapacak mı
banner304
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan evlilik sözleşmesi yapacak mı?

Mehmet Ali Erbil’le evlilik hazırlığı yapan Gülseren Ceylan, ünlü şovmenden ev istediği ve bu nedenle tartışıp ayrıldıkları iddiasına yanıt verdi: “Yalan! Onun olduğu her yer zaten benim evim. Evlilik sözleşmesi de istemiyor.”

Led Neon

4 SAATLİK AYRILIK

İstinye Park’ta görüntülenen Gülseren Ceylan, ev istediği iddiasına yanıt verdi: “Yalan! En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, ekstra bir eve ihtiyaç yok. Evlilik sözleşmesi de istemiyor. Kararına saygı duyuyorum. Ayrılık konusuna gelince; her çift gibi kavga ettik ama 4 saatlik bir ayrılığımız oldu. Ben evden gittim, o da fotoğrafımızı sildi, sonra barıştık.”

YAŞ FARKI ÖNEMSİZ

26 yaşındaki Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil’le aralarındaki 40 yaş fark hakkında sosyal medyada yapılan yorumlara üzüldüğünü de söyledi: “Bizimki kısa vadeli bir ilişki değil. O bana ‘Takılma’ diyor. Benim için yaş farkının hiç önemi yok. Ben onu 60 yaşında görmüyorum. Belki ‘x’ bir adam olsaydı 60 yaşında olduğunu hissederdim ama o bana bunu yaşatmıyor.”
Kimseye akıl danışmıyor

Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil’in ailesinin ilişkilerini onayladığını söyledi: “Hiç kimseden kötü bir tepki yok, çünkü Mehmet Ali kendi hayatını yaşayan, kimseye akıl danışmayan bir insan. Yanındakiler de ona saygı duyuyor. Her şey yolunda ve mutluyuz.”

BEŞ KEZ EVLENDİ

Ünlü şovmen daha önce beş kez nikah masasına oturdu. Üç çocuğu olan Erbil, 1980 ve 1985 yıllarında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile iki kez evlendi. Bu evlilikten Sezin Erbil adında bir kızı oldu.

Daha sonra gönlünü oyuncu Nergis Kumbasar'a kaptıran Erbil, 1989 yılında üçüncü kez nikah masasına oturdu. Çiftin bu evlilikten Yasmin Erbil adını verdikleri bir kızları var.

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen, 2001 yılında evlendiği Sedef Altuntaş'tan 2003 yılında boşandı.

En son Tuğba Coşkun'la evlenen Erbil, oğlu Ali Sadi Erbil'e kavuştu. Çift 2011 yılında anlaşmalı boşandı.



 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV