banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

MELTEM YILMAZKAYA NİŞANLANDI

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'UN MEHTAP'I MELTEM YILMAZKAYA, MÜZİSYEN SEVGİLİSİYLE NİŞANLANDI.

30 Ocak 2023 Pazartesi 23:12
MELTEM YILMAZKAYA NİŞANLANDI
banner265
MELTEM YILMAZKAYA, MÜZİSYEN SEVGİLİSİYLE NİŞANLANDI

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'UN MEHTAP'I MELTEM YILMAZKAYA, MÜZİSYEN SEVGİLİSİYLE NİŞANLANDI.

Neon

Güldür Güldür Show'daki başarılı performansıyla alkış toplayan Meltem Yılmazkaya bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Kadir Doğan ile nişanlandı.

Sosyal medya hesabından nişandan kareleri paylaşan oyuncu, "Bir şeyler oldu, daha güzel olsun" notunu yazdı.Ali Sunal, Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Toplaoğlu gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show'da yer alan sevilen oyuncu Meltem Yılmazkaya, özel hayatıyla gündem oldu.

 Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de alkış toplayan Yılmazkaya, müzisyen sevgilisi Kadir Doğan ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

"BİR ŞEYLER OLDU, GÜZEL OLSUNDU"

Kadir Doğan ile nişanlanan oyuncu, Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Peş peşe nişan töreninden kareleri yayınlayan Yılmazkaya, "Bir şeyler oldu, güzel oldu, daha güzel olsundu" notunu düştü.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV