banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Murat Konukçu Tarzı İle Yükselişine Devam Ediyor

Fantazi,arabesk ve türkü tadında çıkarmış olduğu eserleriyle dinleyenlerini mest eden Murat Konukçu kendine has yorumlarıyla yükselişini devam ettiriyor.

30 Mayıs 2023 Salı 10:46
Murat Konukçu Tarzı İle Yükselişine Devam Ediyor
banner264
Murat Konukçu Tarzı İle Yükselişine Devam Ediyor

Fantazi,arabesk ve türkü tadında çıkarmış olduğu eserleriyle dinleyenlerini mest eden Murat Konukçu kendine has yorumlarıyla yükselişini devam ettiriyor.

Neon


Sanat dünyası son günlerin en zor dönemlerini yaşarken, kendine has tarzı ve olanaklarıyla dinleyici kitlesini arttıran bir sanatçı olma özelliğini elinde bulunduran Murat Konukçu çıkmış olduğu radyo ve tv programlarında beğeni kazanıyor. Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi döneminde ağır bir çöküş yaşayan sanat camiasında tel tel dökülenler olmasına rağmen kendi beceri ve ustalıkları olan sanatçılar ayakta kalmayı başardılar. İşte onlardan biri de Murat Konukçu. Kısaca Murat Konukçu ve eserlerini sizlere tanıtalım...


1965 yılında Konya Akşehir’de dünyaya gelen Murat Konukçu daha çok küçük yaşlarda müziğe karşı bir eğilim gösterir. Radyolarda çalan eserlere eşlik etmesi ve müzik aletlerine merak sarması ailede endişe yaratır. Özellikle babası tarafından müzikten soğutulmaya çalışılan Murat bu baskılara rağmen babasından mandolin almasını ister. İlkokula başlar başlamaz sınıfta söylediği türkülerle müzik derslerinin neredeyse assolisti olur. Zamanla müziğe olan tutkusu bir mandolin almasıyla doruğa ulaşır. Artık mandolin çalarak şarkı söylüyordu.



İlkokulu bitirdikten sonra arkadaşları arasında, özel günlerde sahne alıp hem çalıp hem de söylemeye başlar. Elinde bir kağıt ve kalem ile bir şeyler mırıldanırken o mırıldanışları da kağıda aktarmaya başlar. Bu aktarımları zamanla değerlendirmeye çalışan Murat ilk bestelerini gerçekleştirir. Bu bestelerin ilk profesyonel hali ‘’Yanıyor İçim’’ ile 2014 yılında kendini gösterir. Kısa zamanda piyasada büyük sükse yapan bu eserin ardından  ‘’Gidiyor’’ adıyla bir esere imza atıyor. 2019-2020 yılları arasında Uğur Bayar imzasıyla ilk single denemesini gerçekleştirir. Gidiyor isimli eserin söz yazarlığı Mevlüt Kefli müziği ve müzik yönetmenliği ise Uğur Bayar’a ait.  Gidiyor isimli eserin klip yönetmenliğini ise Faruk Yılmaz yapmış.


2020-2021 yıllarında müzik alanında büyük bir özgüven kazanan Murat Konukçu ünlü müzik yönetmeni İlyas Tetik ile çalışmalara başlar. Dönersin diye, darılmasaydık, çapkın, Antep’e gidek, Kispet, Ey insanlar ve Mesela ‘dan oluşan ‘’Kor Ateş’’ isimli albümde İlyas Tetik imzası bulunurken klip yönetmenliğini ise Şahin Yiğit üstlenmiştir.

Son günlerde hem dijital platformlarda hem de radyolarda eserleri çalınan Murat Konukçu emin adımlarla ve kaliteden ödün vermeden müzik yolculuğuna devam ediyor. Fiziki olarak 1.82 boy ve 77 kiloya sahip sanatçı evli olup, Samet, Semih, Süleyman adında 3 erkek Yeşim ve Melike adında da 2 de kız çocuğuna sahip.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • Semih akbaş 1 ay önce yorumlandı

      Tebrikler ????????

    • Hasan ali doğan 1 ay önce yorumlandı

      Tebriklerr

    • Rafet uran 1 ay önce yorumlandı

      Allah yolunu açık etsin inşallah

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV