banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Nazan Öncel’den Yeni Klip

Nazan Öncel Hayvan albümünün beklenen şarkısı Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma şarkısına klip çekti.

17 Ocak 2012 Salı 14:03
Nazan Öncel’den Yeni Klip
banner264
Nazan Öncel’den Yeni Klip

Nazan Öncel Hayvan albümünün beklenen şarkısı Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma şarkısına klip çekti. Mustafa Ceceli’nin aranjörlüğünde hazırlanan sevilen şarkının yönetmenliğini Akşit Togay  yaptığı klibin çekimleri bir gün Haliç ve bir gün Nazan Öncel’in evinde olmak üzere iki günde tamamlandı.
Geçtiğimiz Ekim ay’ında annesini kaybeden sanatçının bu klibinde annesi Raziye Hekim’in, oğlu Serkan Öncel’in ve yakınlarının ilk kez yer aldığı görüntülerin yanı sıra Nazan Öncel’in dün’lerini Özlem Karakuş canlandırdı. Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma ağırlıklı olarak aşk ve yaşam içindeki her duygunun bir karşılığını barındırıyor.

Ve yine ilk defa evininde görüntülendiği klip siyah-beyaz ve oldukça duygusal görüntülerden oluşurken “Nazan Öncel’in klip montajı sırasında annemin yokluğuna dayanamıyorum, elbet bir gün kavuşacağız anneciğim diyerek çok ağladığı” öğrenildi.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV