banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

NURGÜL YEŞİLÇAY EVLENİYOR

Nurgül Yeşilçay ile yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'ın evlilik hazırlıkları pandemi nedeni ile ertelenmişti. Nurgül Yeşilçay düğün tarihi hakkında konuştu.

25 Ocak 2021 Pazartesi 11:17
NURGÜL YEŞİLÇAY EVLENİYOR
banner322
NURGÜL YEŞİLÇAY EVLENİYOR

Nurgül Yeşilçay ile yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'ın evlilik hazırlıkları pandemi nedeni ile ertelenmişti. Nurgül Yeşilçay düğün tarihi hakkında konuştu.
44 yaşındaki güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay yeniden nikah masasına oturacak. Nurgül Yeşilçay ile yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'ın evlilik hazırlıkları pandemi nedeni ile ertelenmişti.
Nurgül Yeşilçay düğün tarihi hakkında konuştu. Nurgül Yeşilçay'ın nikah tarihini astroloji belirleyecek...

Oyuncu, "Pandemi biterse yazın düşünüyoruz. Kesin bir tarih yok. Ama geçenlerde astrolog Hande Kazanova ve Dinçer Güner'in programına konuk oldum, orada tarih verdiler. O zaman dilimine bakacağım" dedi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda Yeşilçay, hayatının dönüm noktasının yapımcı sevgilisi Necati Kocabay'la tanışması olduğunu da itiraf etmişti.

Nurgül Yeşilçay, "Hayatımı N.Ö. ve N.S. diye ayırmamız lazım öncelikle. Eniştenizden önce ve sonra. Necati'den önce çok daha karmaşık ilişkiler yaşıyordum.

40 yaşına geldiğimde mutfakta tek başımaydım ve dedim ki, yapmayacağım, böyle saçma sapan ilişkiler yaşamak istemiyorum. Sonra Necati ile tanıştım.

Bir arkadaşımız tanıştırdı. En çok dikkatimi çeken kibar olmasıydı" dedi.

Necati Kocabay'ın yalnızlığını giderdiğini belirten Yeşilçay, "İlk defa Necati'den bir şeyler isteyebiliyorum. İnsanın her şeyi tek başına halletmeye çalışması çok ağır bir yük.

Şimdi Necati'den bir şeyler isteyebilmek benim yalnızlığımı giderdi. Kendimi ilk defa evliliğe hazır hissediyorum" diye konuştu.





ESNAF REKLAM PAKETİ


WEB SİTENİZİ YAPTIRIN

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV