banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Özcan Deniz'in annesi sessizliğini bozdu

Feyza Aktan ile boşanmasının ardından İranlı modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açan Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, oğlunun ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Kadriye Deniz, Samar Dadgar ve Özcan Deniz hakkında "İlla nikah masasına mı oturmak lazım" ded

08 Mayıs 2022 Pazar 22:54
Özcan Deniz'in annesi sessizliğini bozdu
banner263
Özcan Deniz'in annesi Samar Dadgar sessizliğini bozdu... Bir konuştu pir konuştu

Feyza Aktan ile boşanmasının ardından İranlı modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açan Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, oğlunun ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Kadriye Deniz, Samar Dadgar ve Özcan Deniz hakkında "İlla nikah masasına mı oturmak lazım" dedi.

Beylikdüzü Tabela

İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz, ilk kez konuştu. Tv100'ün haberine göre; Özcan Deniz'in kız kardeşi Yurda deniz ve eniştesi Murat Güler, dün Zekeriyaköy'de bir estetik ve güzellik merkezi açtı. Özcan Deniz'in katılmadığı açılışa annesi Kadriye Deniz'in açıklamaları damgasını vurdu.

"İLLA NİKAH MASASINA MI OTURMAK LAZIM?"

Kadriye Deniz, "Özcan Deniz'in hayatını taşımak kolay değil" dedi. Kadriye Deniz başta oğlu Özcan Deniz'in İranlı Samar Dadgar'la mutlu olmasını istediğini söylese de konu evliliğe gelince gerçek düşüncesini daha fazla saklayamadı. Anne Deniz "illa nikah masasına mı oturmak lazım?" diyerek konuyla ilgili öfkesini gözler önüne serdi.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV