banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Polat ailesi soruşturmasında son gelişme

Dilan Polat-Engin Polat soruşturmasında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Polat soruşturmasında 4 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz reddedildi.

08 Kasım 2023 Çarşamba 15:44
Polat ailesi soruşturmasında son gelişme
banner311
Dilan Polat-Engin Polat soruşturmasında son dakika gelişmesi! Mahkeme itirazı reddetti

Dilan Polat-Engin Polat soruşturmasında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Polat soruşturmasında 4 şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz reddedildi. Şüpheliler arasında tutuklu yargılanan Ahmet Gün'ün kızları Beyzanur ve Ceydanur Gün de var. İşte detaylar...

Dilan ve Engin Polat ile yakınlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında serbest kalan 4 şüpheli için İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Gürsel Yılmaz, Yeşim Altınkalem Dalkıran ve tutuklanan şüpheli Ahmet Gün'ün kızları Beyzanur ve Ceydanur Gün'ün serbest kalmalarına itiraz etti. Mahkeme itirazı reddetti
Sabah'ta yer alan habere göre; Dilan ve Engin Polat ile yakınlarının hakkında "Resmi belgede sahtecilik, "Suç islemek amacıyla örgüt kurmak", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama" ve "Vergi usul kanununu uygulamama" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme daha yaşandı.


4 ŞÜPHELİ SERBEST KALMIŞTI

Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli geçen cumartesi tutuklanmaları talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilmişti.

Aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat'ın olduğu 12 kişi tutuklanmıştı.
Gürsel Yılmaz, Yeşim Altınkalem Dalkıran ve tutuklanan şüpheli Ahmet Gün'ün kızları Beyzanur ve Ceydanur Gün adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

BAŞSAVCILIK İTİRAZ ETTİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edilip serbest kalan 4 şüpheli için harekete geçti. Şüphelilerin serbest kalmasına itiraz etti.


HAKİMLİK REDDETTİ

İtirazı değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği, adli kontrol şartıyla serbest kalan 4 şüpheliye ilişkin yapılan itirazı reddetti.

TUTUKLU SAYISI 14 OLDU

Öte yandan Dilan ve Engin Polat ile 12 kişinin cumartesi, Dilan Polat'ın sosyal medyacısı Mustafa Özalp ile Uğurcan Ayyıldız'ın pazartesi günü tutuklanmasının ardından dosyada tutuklu sayısı 14'e ulaştı.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV