banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Haziran 2025 Perşembe

Ünlü fenomen cezaevine gönderildi

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un velayet davası

Oyuncu Deniz Uğur ile usta gazeteci ve televizyoncu Reha Muhtar, 7 yaşındaki ikiz çocukların velayeti için hakim karşısına çıktı.

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:28
Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un velayet davası
banner266
Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un velayet davası
Oyuncu Deniz Uğur ile usta gazeteci ve televizyoncu Reha Muhtar, 7 yaşındaki ikiz çocukların velayeti için hakim karşısına çıktı.
Beylikdüzü Tabela

Reha Muhtar, ikizlerinin annesi Deniz Uğur, 2010 yılında ayrılırken bir protokol imzalamıştı. Protokol gereği ikizler Mina Deniz ve Poyraz Deniz’in velayeti 18 yaşına kadar babaları Reha Muhtar’ da kalacaktı. Ayrıca protokolde anne Deniz Uğur’un çocuklarını istediği zaman Muhtar’ın yalısında görebileceği hatta yalıda iki gün kalabileceği maddesi de yer almıştı. Çocuklarının velayetini anne Uğur’a vermek istemeyen Reha Muhtar duruşma çıkışı gazetecilere “Çocuklarım doğduğu andan itibaren benimle birlikteler. Onlara hem annelik hem babalık yaptım. Şimdi onları bırakmam” dedi. Deniz Uğur ise, “Bir anne olarak çocuklarıma zarar vermemek için susmayı tercih ediyorum” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz aylarda oyuncu Deniz Uğur bu protokole itiraz etmiş ve çocuklarının yanında kalmasını istemişti. İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan velayet davasının duruşmasına Deniz Uğur avukatı Abidin Şahin ile birlikte geldi. Reha Muhtar da avukatı Rezzan Epözdemir ile birlikte duruşmada hazır bulundu.

“HEM ANNELİK HEM BABALIK YAPTIM”

Uğur’un avukatı Abidin Şahin’in isteği üzerine mahkeme duruşmanın gizli görülmesine karar verdi.

Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi. Duruşma çıkışında Reha Muhtar gazetecilere, “Çocuklarım doğduğu andan itibaren benimle birlikteler. Onlara hem annelik hem babalık yaptım. Şimdi onları bırakmam. Çocuklar şu an 3 gün annede 4 gün ben de kalıyorlar. Ben bunun devam etmesini istiyorum” dedi.

Deniz Uğur ise, çocukları için konuşmayacağını belirterek, “Bir anne olarak çocuklarıma zarar vermemek için susmayı tercih ediyorum” şeklinde konuştu.


beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV