banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
23 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sibel Can ERDEM KINAY İÇİN POP SÖYLEDİ!

Erdem Kınayın tarzı ve yarattığı farklı sound'uyla sözleri Deniz Erten'e ait olan 'Alkışlar' adlı şarkıyı seslendiren Sibel Can, bu parçanın yıla damga vuracağını söyledi.

06 Kasım 2013 Çarşamba 06:55
Sibel Can ERDEM KINAY İÇİN POP SÖYLEDİ!
banner321
Sibel Can ERDEM KINAY İÇİN POP SÖYLEDİ!

Erdem Kınayın tarzı ve yarattığı farklı sound'uyla sözleri Deniz Erten'e ait olan 'Alkışlar' adlı şarkıyı seslendiren Sibel Can, bu parçanın yıla damga vuracağını söyledi.

Türk Pop müziğinin bir çok ünlü isminin şarkıları için yaptığı aranjmanlar vegeçen yıl çıkardığı Proje albümüyle geniş kitlelere adını duyuran Türkiyenin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Erdem Kınay ın merakla beklenen ikinci albümü Proje 2 tüm müzik marketlerdeki yerini aldı.

Albümün sürprizi ise Sibel Canın seslendirdiği Alkışlar şarkısı...

Geçtiğimiz yıl çıkardığı 'Proje' albümü ile hepimizin diline marş olan şarkılarıyla yazımıza renk katan Erdem Kınay,bir önceki işinin devamı niteliğindeki 'Proje 2' için uzun bir süredir stüdyoya kapamış ve yeni şarkılarını hazırlamıştı.

Aynur Aydın,Bengü, Demet Akalın, Merve Özbey, Murat Boz ve Sibel Can gibi isimlerin ustalıkla renk kattığı Erdem Kınay ın Proje 2 albümünde müzikler ve düzenlemeler Erdem Kınay imzasını taşıyor. Tüm şarkıların sözleri ise Deniz Ertene ait.

Sibel Can, Erdem Kınay için Pop Söyledi

Sibel Can, müzik severlere sürpriz yaparak kendi albümünden önce, 'Proje 2' albümü için mikrofon başına geçti. Erdem Kınayın tarzı ve yarattığı farklı sound'uyla sözleri Deniz Erten'e ait olan 'Alkışlar' adlı şarkıyı seslendirenSibel Can, bu parçanın yıla damga vuracağını söyledi.

Proje 2 nin klibi Tamer Aydoğdu yönetmenliğinde Sibel Canın Alkışlar şarkısına çekildi.

Geçen yıl En İyi Proje Albüm dalında bir çok ödül alan Erdem Kınayikinci albümü Proje 2 ile yine tüm ödülleri şimdiden toplayacağa benziyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV