banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ikinci kez boşandı

Bir süredir evliliklerinde krizler olduğu ve boşanacakları konuşulan ünlü çift Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'dan kötü haber geldi.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 16:30
Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ikinci kez boşandı
banner265
Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ikinci kez boşandı

Bir süredir evliliklerinde krizler olduğu ve boşanacakları konuşulan ünlü çift Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'dan kötü haber geldi. 2018'in Aralık ayında evlendikten 9 ay sonra boşanan, 2021 yılının Şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl bugün Beykoz Adliyesi'nde 3 dakikada boşandı. Mahkeme sonrası adliyeden çıkarken görüntülenen Sinan Akçıl, ikinci kez biten evliliğiyle ilgili 'Zaten 5 aydır ayrıydık, evli gibi değildik' ifadelerini kullandı.
2018 yılının Aralık ayında evlenen ve evlilikleri 9 ay süren Sinan Akçıl (39) ile Burcu Kıratlı (32) ayrılığa dayanamamış ve evliliklerine ikinci bir şans vermişti. İkili 2021 yılının Şubat ayında Swissotel The Bosphorus'ta düzenlenen törenle ikinci kez hayatını birleştirmişti. Bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu ve boşanacakları konuşulan Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl bugün 3 dakika süreden davada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.
Ünlü çift Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın inişli çıkışli devam eden ikinci evliliği de bitti. Boşanmanın ardından ikili açıklamalarda bulundu. Sinan Akçıl, 'Zaten 5 aydır ayrıydık' derken Burcu Kıratlı ise 'Hissizim' dedi. 

SİNAN AKÇIL: ZATEN 5 AYDIR AYRIYIZ
 
Adliye çıkışı açıklamada bulunan Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile biten evliliğiyle ilgili şunları söyledi:

"Zaten 5 aydır ayrıydık. Herkes için hayırlısı olsun. Yine bu kapıdan çıkmıştık biz. Olabilir böyle şeyler, ayrılık her zaman gerçekleşebilir. Çok da söylenecek bir şey yok. Hayırlısı olsun. Zaten 5 aydır ayrıydık. Zaten artık evli gibi değildik. Çok özel olaylar, skandallar falan yok. Kırgınlığım yok. Çok değerli bir insan. Çok güzel bir hikayeydi ama hikayenin sonu olabiliyor. Görüşmekle alakalı hiçbir problem yok. Kimseye kırgın değilim. Anlaşma gereği mal paylaşımı hakkında konuşamam."

BOŞANMA SONRASI BURCU KIRATLI'DAN İLK AÇIKLAMA

Daha önce yaptığı açıklamada ''İki sanatçının birlikte olması çok zor. Onun işi olduğunda, benim olmadığında birbirimizi zorladığımız zamanlar oldu. Belki de o dengeleri iyi kuramadık. İlişkilerde bir tarafın olgun olması gerekiyor. Biz hâlâ çocuğuz belki.'' diyen Burcu Kıratlı ise boşanmanın ardından ''Hissizim şu an açıkçası. Pek de bir şey söylemeye gerek yok hazırdık. İki boşanma, biraz fazla cesuruz. Yapacak bir şey yok.'' ifadelerini kullandı.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV