banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Songül Karlı imaj değiştirdi

Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığı iddiası ile davalık olan Songül Karlı, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

18 Mart 2021 Perşembe 13:18
Songül Karlı imaj değiştirdi
banner264
Songül Karlı imaj değiştirdi

Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığı iddiası ile davalık olan Songül Karlı, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Her anını takipçileri ile paylaşan Songül Karlı, imaj değişikliğine gitti. Ekranlara dönmek için hazırlıklara başladığını söyleyen Songül Karlı'nın yeni imajı sosyal medyada gündem oldu.

Beylikdüzü Tabela

Sosyal medyada verdiği pozlar ile sık sık gündeme gelen Songül Karlı, yeni programının hazırlıklarına başlarken imaj değişikliğine de gitti. Saçının ve kaşının rengini değiştiren Karlı, o anları sosyal medya hesabından takipçiler ile paylaştı.

Karlı'nın yeni imajı büyük beğeni toplarken bazı sosyal medya kullanıcıları, 'Hangi yeni imaj' ve 'Nerede yeni imaj?' gibi yorumlarda bulundu.
Geçtiğimiz gün bir mekandan çıkarken görüntülenen Songül Karlı, 'Televizyon programı hazırlıyorum. Biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Ekranlara geri döneceğiz inşallah. Ekranlara geri dönmek için mücadele veriyoruz' sözleri ile ekranalar döneceğini duyurmuştu.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV