banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Tuğba Hatun'la Kaybolan Yıllar

Fantazi müziğin güçlü sesi Tuğba Hatun uzun bir aradan sonra bomba gibi bir dönüş yaptı...Nostalji kokan Sezen Aksu eserine yepyeni bir yorumla sanatseverlerin karşısına çıkan sanatçı Kaybolan Yılları güzel bir de klip ile süsledi...

11 Ocak 2022 Salı 11:15
Tuğba Hatun'la Kaybolan Yıllar
banner229
 2008 yılında çıkardığı Çarpık Bacak albümüyle müzik piyasasında büyük ses getiren Tuğba Hatun eğitim nedeniyle uzun yıllar sanatından ayrı kaldı. Tamamen sanattan kopmayan Tuğba Hatun sanatçıların birlikteliğine ve haklarının korunması adına bir derneğinde yöneticisi oldu. 
Voce Müzik çatısı altında, Selçuk Sal Küçük yapımcılığında bir zamanların en favori şimdilerin de dillerden düşmeyen ''Kaybolan Yıllar'' ile sevenlerine merhaba dedi.  Bu güzel nostalji eserine yakışan klibi Fatih'in tarih kokan Balat sokakları'nda Ali Eşitmez yönetmenliğinde çekti. 
Ustalık ve sanat adına başarı kokan bu güzel Sezen Aksu eseri hakkında dinleyenlerin çok şey söyleyeceği kesin. Eseri seslendiren Tuğba Hatun ise, Sezen Aksu'nun tüm eserleri birbirini tamamlar güzellikte. Kaybolan Yıllar ise benim favori şarkım ve kaybolmaya yüz tutmuş, ama kaybolmasını istemediklerimiz adına sevenlerimize sunmak istedim. Bu benim kendi kaybettiklerimi, fırsat verildiği anda yeniden kendim adına yaşamak istediğimi anlatmak istediğim bir eser. Umarım her dinleyenim kendi ile alakalı güzel his ve düşüncelerle bu eserimize kulak verir, diyerek açıklamada bulundu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV