banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Türkücüler fuhuştan gözaltında

Dün akşam Ankara'da inanılmaz bir skandal yaşandı. İki ünlü türkücü fuhuştan gözaltına alındı..İşte o iki isim: Hayat kadınlarıyla yakalandılar

29 Ekim 2011 Cumartesi 15:10
Türkücüler fuhuştan gözaltında
banner299
Türkücüler fuhuştan gözaltında
Dün akşam Ankara'da inanılmaz bir skandal yaşandı. İki ünlü türkücü fuhuştan gözaltına alındı..İşte o iki isim:
Hayat kadınlarıyla yakalandılar
Dün akşam Ankara'da inanılmaz bir skandal yaşandı.Özel bir davet katılmak üzere birçok konukla birlikte Ankara'da olan iki ünlü türkücü Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan gecenin sonunda, Ankara dışında gelen konuklar gibi geceyi geçirmek üzere Sheraton Otel'e geçtiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde odalarına iki tane hayat kadını çağırdıkları ve onlarla birlikte oldukları öğrenilen Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan, hayat kadınlarına paralarını ödemeyince aralarında tartışma çıktı. Polise başvuran hayat kadınlarının ardından Ankara Sheraton Otel'e ahlak masası ekipleri geldi ve hem Nihat Doğan'ı hem de İzzet Yıldızhan'ı sorguları alınmak üzere polis merkezine götürdüler.
Serbest bırakıldılar
Geceyi nezarette geçiren iki ünlü türkücü Ankara Emniyeti'nde sorgulandı. Nihat Doğan, İstanbul'daki menajeriyle yaptığı telefon görüşmesinde İzzet Yıldızhan'ın kendisini yaktığını, yaşanan olaylarla hiçbir ilgisi bulunmadığını belirtti. Son dakika bize ulaşan bilgilere göre, iki ünlü türkücü ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Ayaklı Gazete 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV