banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
13 Mayıs 2025 Salı

HER ŞEYİ AÇIKLIYORUM!

Gökçek, Dündar’ı tehdit etti

Gökçek, bu kez de gazeteci Can Dündar'ı hedef gösterdi.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 15:35
Gökçek, Dündar’ı tehdit etti
banner263
Gökçek, Dündar’ı tehdit etti
Gökçek, bu kez de gazeteci Can Dündar'ı hedef gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu kez de ODTÜ’de yapmayı planladığı otoban projesine karşı çıkan gazeteci Can Dündar’ı hedef gösterdi.

Gökçek, ODTÜ’den geçmesi planlanan otoban projesine “Gezi Parkı’nda budanacak olan koruluksa, ODTÜ’nünkü harbi ormandır; geçmesi zordur biraz…” şeklinde attığı tweet ile tepki gösteren Dündar’ı şu sözlerle hedef gösterdi: “Şu anda insanları suça sevkettiğinin farkındasın değil mi? Türkiye de mahkemeler yerine çözümü kaba kuvvetten beklemek suçtur ve isyana teşviktir… Burada olacak olaylardan sorumlu olacaksın. ilk olayda peşine düşerim.”

Twitter’da gösterdiği hedeflerle tanınan Gökçek, Gezi eylemleri sırasında Alabora’yı da hapse girmeli diyerek tehdit etmiş ve savcıları göreve çağırmıştı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV