banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gaddar dizisi ne zaman başlıyor

Çağatay Ulusoy'un başrol olduğu Gaddar dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. FOX TV'de yayınlanacak olan dizide askerden dönen Dağhan'ın değişen hayatını geri alma çabası ve gaddara dönüşmesini konu alıyor. Peki Gaddar dizisi ne zaman başlıyor?

13 Aralık 2023 Çarşamba 11:21
Gaddar dizisi ne zaman başlıyor
banner311
Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Gaddar'dan ilk tanıtım! Gaddar dizisi ne zaman başlıyor?

Çağatay Ulusoy'un başrol olduğu Gaddar dizisinden ilk tanıtım yayınlandı. FOX TV'de yayınlanacak olan dizide askerden dönen Dağhan'ın değişen hayatını geri alma çabası ve gaddara dönüşmesini konu alıyor. Peki Gaddar dizisi ne zaman başlıyor? İşte dizinin yayın tarihi ve ilk fragman
Gaddar dizisinden ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yer aldığı dizi FOX TV'de izleyiciyle buluşacak. Yayınlanan tanıtım sonrası Gaddar dizisinin yayın tarihi merak konusu oldu. Gaddar ne zaman başlıyor? İşte Çağatay Ulusoy'lu Gaddar'ın yayın tarihi

GADDAR DİZİSİNDEN İLK TANITIM!

Gaddar dizisinden ilk fragman geldi. FOX'un Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Gaddar'ın heyecanla beklenen tanıtımı, izleyiciyi heyecanlandırdı.
GADDAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tanıtımı büyük merak uyandıran Gaddar dizisi, bir değişiklik yapılmadığı takdirde 5 Ocak Cuma akşamı FOX TV'de izleyiciyle buluşacak.


GADDAR OYUNCULARI KİMLERDİR?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın oynadığı Gaddar dizisinde; Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi oyuncular yer alıyor.


GADDAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve şimdiden büyük bir merakla beklenen Gaddar dizisinde uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan'ın (Çağatay Ulusoy) hayatının değişimi konu alınıyor. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde Gaddar birine dönüşme hikayesini konu alan dizinin tanıtımına Erkin Koray'ın Gaddar şarkısı eşlik ediyor.









beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV