banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

AK PARTİ MYK'SINDA ÇEVRE VURGUSU!

AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MYK toplantısı devam ederken gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MYK'nın ana gündemini çevre konularının oluşturduğunu belirten Ömer Çelik, müsilaj çalışmalarında iyi sonuçlar alındığını söyledi. Ayrıca Çelik, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilecek programın detaylarını tek tek açıkladı.

15 Temmuz 2021 Perşembe 09:49
AK PARTİ MYK'SINDA ÇEVRE VURGUSU!
banner311
 AK PARTİ MYK'SINDA ÇEVRE VURGUSU!


AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MYK toplantısı devam ederken gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MYK'nın ana gündemini çevre konularının oluşturduğunu belirten Ömer Çelik, müsilaj çalışmalarında iyi sonuçlar alındığını söyledi. Ayrıca Çelik, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilecek programın detaylarını tek tek açıkladı.


Ayrıca Çelik, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde gerçekleştirilecek programın detaylarını tek tek açıkladı.

Ömer Çelik'in konuşmasından satır başları şöyle;

DİYARBAKIR ANNELERİ

Diyarbakır Anneleri'ne buradan selamlarımızı gönderiyoruz. Cumhurbaşkanımızın kendileriyle buluştuğunda söylediği gibi onların acıları, bizim acıları. Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır ziyareti son derece olumlu geçti.

Diyarbakır Anneleri'yle buluşması son derece tarihi bir buluşma. Burada verdiği mesajlar içerisinde bizim siyasetimiz açısından hem vatandaşlarımızın kültürel zenginliklerini yok sayan inkâr politikalarına karşı olduğumuzu, bunun için verdiğimiz mücadelenin gücünü, Türkiye'nin bütün vatandaşlarının birinci sınıf, eşit vatandaş muamelesi görme yönünde yaptığımız mücadeleler konusunda verdiği mesajlar önemli.

İnkar politikasına karşı olduğumuz gibi bunun öbür yüzünü oluşturan terör politikasına ve teröre karşı verdiğimiz mücadele de son derece güçlü. Hem inkar hem terör siyasetine aynı anda güçlü şekilde karşı durarak hem demokratik standartlarımızı artırmayı hem de hizmet siyasetimizi Türkiye'nin her yerine ulaştırmaya devam edeceğiz.

MYK'DA ÇEVRE VURGUSU

Bugün MYK'da en kapsamlı şekilde vakit ayırdığımız konu çevre konularını ele aldığımız gündem maddesi oluşturdu. Derli toplu şekilde çevre siyasetiyle bütün ilkelerimizin ele alındığı çok güçlü bir çerçeve sundu Çiğdem hanım. İklim değişikliğiyle mücadele konusunda şöyle bir hazırlığı var partimizin.

Sadece doğanın zedelenmesi, yıpranmasına yönelik faaliyetlere değil, aynı zamanda çevrenin, doğanın kuvvetlendirilmesine hazırladıkları stratejileri bizlerle paylaştı. Şehirlerdeki çevre siyasetiyle ilgili attığımız adımlar 

AŞI ÇAĞRISI

Pandemiyle mücadelede aşılama rakamları gayet iyi gidiyor. Bu dönemde ihtiyaç duyan herkesin tedavisi sağlandı. 60 milyona yakın aşı gerçekleştirildi.

Verilen randevulara zamanında gidilmesi, aşıların israf olmaması çok önemli. Sağlık çalışanlarımız şifaya vesile olmak için insanüstü bir gayretle çalışıyorlar.

HAYVANLARI KORUMA YASASI

Bu dünyada aynı kaderi, doğayı paylaştığımız hayvanların eşya olarak değil artık can olarak anılması en önemlisidir. Hayvanlara eziyet edenler, kötü davrananlar, soyunun yok olmasına neden olanların hepsinin cezalandırıldığı yüksek standartlı bir yasa ortaya çıktı. Sivil toplum örgütlerinin bu konuda çok önemli katkıları oldu. Netice itibarıyla daha çok canın korunmasına yol açacak bir düzenleme önümüze gelmiştir.

"SURİYE AKDENİZ'DE YENİ BİR AFGANİSTAN OLMASIN"

Orada her gün yaşanan insani durum çerçevesinde oraya insani yardım gitmesi gerekiyor. BMGK Hatay sınır kapımızı yetkilendiren kararını 12 ay süreyle uzatma kararı aldı. Böylece sınır ötesi yardım mekanizması açısından önemli bir nokta bu. Ateşkesin idame ettirilmesi ve siyasi sürecin yürümesi esas çözümdür. Astana toplantısında, bu konuda bizim siyasi çözüm tezlerimiz bir kez daha gündeme geldi. Önemli olan buradaki insani dramın sona erdirilmesi için gerekenleri yapmaktır.

Afganistan meselesini tartışıyoruz. Bugün gelinen nokta burada hala bir çözümün ortaya çıkmaması şeklindedir. Suriye Akdeniz'de yeni bir Afganistan olmasın. 15 Temmuz günü darbe girişimine karşı mücadele eden aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz, muhterem ailelerine sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz Türkiye'nin demokrasisine nasıl sahip çıktığını göstermesi bakımından tarihimizin en önemli günlerinden biri. O sebeple Cumhurbaşkanımızın katılımıyla devlet töreni olarak anılıyor bu. Tarihimizde darbeler karşısındaki ilk direniştir.konusunda vatandaşımızın daha çok bilgilendirilmesi söz konusu olacak.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV