banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Başkan Erdoğan: Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

29 Ekim 2023 Pazar 22:37
Başkan Erdoğan: Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir
banner304
Başkan Erdoğan: Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Her bir anı ülkemize ve milletimize hizmetle geçen 21 yıllık iktidarımız döneminde emanetinize hakkıyla sahip çıkmaya çalıştık. Türkiye'yi, tarihinin yatırım hamleleriyle buluşturmuş bir yönetim olarak, Cumhuriyet'imizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı ile taçlandırmakta kararlıyız. Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ve ehil ellerdedir.' dedi.

Led Neon

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında yurdun dört bir yanında kutlamalar gerçekleştirdi.

Başkan Erdoğan ve beraberindeki heyet Anıtkabir'i ziyaret ediyor.

Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine kırmızı ve beyaz karanfillerle süslü çelengi bıraktı. Devlet erkanı daha sonra saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir özel defterini imzalayan Başkan Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

Aziz Atatürk, milletçe en büyük eserim dediğiniz Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yıldönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.

Zat-ı alinizi, silah arkadaşlarınızı, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Her bir anı ülkemize hizmetle geçen 21 yıllık iktidarımızda emanetlerinize sahip çıktık. Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ellerdedir. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

"CUMHURİYET'İN 100. YILINDA 100 ESER" İSİMLİ SERGİNİN AÇILIŞINA KATILACAK

Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Eser" isimli yağlıboya resim sergisinin açılışına katılacak, Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul edecek ve resepsiyon verecek.

Başkan Erdoğan, 19.23'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 100. Yıl Hitabı'nı gerçekleştirecek.


BAŞKAN ERDOĞAN'DAN DAVET

Başkan Erdoğan sosyal medyada paylaştığı mesajda, saat 16.00'da yediden yetmişe herkesi İstanbul Boğazı'na davet etti.


Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetimizin 100'üncü yaşının heyecanını, gururunu yaşadığımız bu tarihî günde, İstanbul Boğazı'nda dron, havai fişek ve ışık gösterileri gerçekleştirecek, 100 savaş gemimizle, savaş uçaklarımızla muhteşem bir geçit töreni icra edeceğiz.

Yediden yetmişe milletimizin her bir ferdini, yanlarında bayraklarıyla saat 16.00'dan itibaren İstanbul Boğazı'na davet ediyorum.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV