banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Davutoğlu'ndan idam açıklaması!

Erdoğan'ın açıklamasıyla bir anda gündemin göbeğine oturan "idam" tartışması Davutoğlu'na soruldu. İşte Davutoğlu'nun cevabı.

13 Kasım 2012 Salı 00:35
Davutoğlu'ndan idam açıklaması!
banner264
Davutoğlu'ndan idam açıklaması!

Erdoğan'ın açıklamasıyla bir anda gündemin göbeğine oturan "idam" tartışması Davutoğlu'na soruldu. İşte Davutoğlu'nun cevabı.


Bir dizi temaslarda bulunmak ve İtalya-Türkiye Forumu'na katılmak üzere Roma'da bulunan Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Başbakan Erdoğan'ın idamı gündeme getirmesiyle ilgili, "Sayın Başbakan o açıklamayı, Norveç'te onlarca kişiyi katleden Anders Behring Breivik'i kastederek söyledi" dedi.

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİ HATIRLATILDI"

Bakan Davutoğlu, İtalyan meslektaşı Giulio Terzi'yle birlikte katıldığı forumda katıldığı panelin moderatörlüğünü üstlenen İtalya Senatosu Başkan Yardımcısı Emma Bonino'nun, "Başbakan Erdoğan'ın idama ilişkin açıklamaları endişe verici. Bu açıklamalardan sonra Türkiye'nin AB'ye girmek isteyip istemediğini düşünür olduk. Siz bu konuda ne demek istersiniz?" sorusunu yanıtladı.

"BAŞBAKAN NORVEÇLİ KATİLİ KASTETTİ"

Bakan Davutoğlu, "Sayın Başbakan o açıklamayı, Norveç'te onlarca kişiyi katleden Anders Behring Breivik'i kastederek söyledi. Bu şekilde katliamlar yapılması konusuna dikkat çekmek için söyledi. Biz AB sürecindeki taahhütlerimize her zaman sadığız ancak dediğim gibi AB'den de aynı sadakati bekliyoruz" dedi. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV