banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu 'bozkurt' işareti yaptı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da dolaşırken eski ülkücü olan Mansur Yavaş için oy isterken bozkurt işareti yapan seçmenlerini kendisi de bozkurt işareti yaparak selamladı.

20 Mart 2014 Perşembe 12:03
Kemal Kılıçdaroğlu 'bozkurt' işareti yaptı
banner265
Kemal Kılıçdaroğlu 'bozkurt' işareti yaptı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da dolaşırken eski ülkücü olan Mansur Yavaş için oy isterken bozkurt işareti yapan seçmenlerini kendisi de bozkurt işareti yaparak selamladı.

tabelacı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ankara'da dolaşarak eskiden ülkücü olan Ankara adayı Mansur Yavaş için oy istedi. Seçim otobüsüyle tura çıkan Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş sık sık duraklayarak CHP'lileri selamladı. Mansur Yavaş destekçilerinin bozkurt işareti yaptığını gören Kılıçdaroğlu, bu selamları karşılıksız bırakmadı. Kılıçdaroğlu da o selamlara bozkurt işareti yaparak cevap verdi.
Bu olay sosyal meydada büyük yankı buldu.


-Hdp'den Tkp'den Ip'den azicik olan
oylarini sana vermesini iste, sonra git bozkurt isareti yap. Tam iyi yolda diyorum beni yine delirtiyor..

-RTE'nin ülkeyi çiftliğe çevirmesinde sıkıntı yok ama Kılıçdaroğlu kendisine bozkurt işareti yapanlara bozkurt işareti yapınca auwwwww!!

-meğer beklediğimiz kahraman çoktan doğmuş haberimiz yokmuş. bozkurt selamı, abd ilişkileri, ankara'da ülkücü aday, açılım tekel değil vs vs

-Kemal Kilicdaroglu bozkurt işareti yaparak MHP' li secmenden oy istiyor. Bunlarda ne ideoloji, ne siyasi ahlak, ne sosyal demokratlik var.

-İnsanlar alışmış hayvan yerine konmaya, bozkurt selamı veren Kılıçdaroğlu'na tepki gösteriyor. Otobüsü durdurup korumalarına dövdürtmeliydi.

-CHP ile MHP gibi birbirine zıt partiler dost olduysa,CHP lideri bozkurt işareti yapıyorsa. senin sonun gelmiş demektir.

-Kılıçdaroğlu'nun bozkurt işaretinden sonra Bahçeli'nin jest yapıp zafer işareti yapması bekleniyor.

-kemal kılıçdaroğlu bozkurt işareti yapmadan önce zafer işareti de yapıyor, milli görüş de

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV