banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

MHP kongresinde yarışacak 10 isim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Olağan Kurultayı bu hafta sonu toplanıyor.

04 Kasım 2012 Pazar 13:18
MHP kongresinde yarışacak 10 isim
banner321
MHP kongresinde yarışacak 10 isim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 10. Olağan Kurultayı bu hafta sonu toplanıyor.


MHP Kongresi'nde genel başkanlık için 10 isim yarışacak. Kurultayda bin 240 delegenin oy kullanmasını beklenirken, kongreye 793 gazeteci akredite oldu. Bir çok ülkeden davetlinin bulunduğu kongrede, Alparslan Türkeş'in ölümünden sonra ilk kez liderlik yarışı yaşanacak.
BAHÇELİ VE KORAY AYDIN ARASINDA MI GEÇECEK

MHP 10. Olağan Kurultayı bugün Ankara'da gerçekleştiriliyor. Arena Spor Salonu'nda yapılacak kurultayda şimdiye kadar 10 isim adaylığını açıkladı. Sayının kurultayda 4’e inmesi bekleniyor. Bu isimler; Devlet Bahçeli, Koray Aydın, Musavat Dervişoğlu ve Ahmet Çakar. Yarışın, Devlet Bahçeli ile Koray Aydın arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kongreyi ilginç kılan, 1997 yılında yapılan olağanüstü kongrede Tuğrul Türkeş’e karşı mücadele veren Devlet Bahçeli, Koray Aydın, Musavat Dervişoğlu ve Ahmet Çakar’ın şimdi birbirlerine rakip olmaları. Tuğrul Türkeş ise Bahçeli’nin yanında.
İŞTE YARIŞACAK 10 İSİM

Genel Başkanlık yarışına katılacağını belirten on isim şöyle: Devlet Bahçeli, Koray Aydın, Seyfi Şahin, Mesut Türker, Ahmet Çakar, Sabahattin Şener, Musavvat Dervişoğlu, İsmail Hakkı Küpçü, Nuran Karakan ve Levent Temiz.

BİN 240 DELGE OY KULLANACAK

Bugüne kadar aday adayı olarak 10 isim gündeme gelirken, bunlardan kongre başlangıcında 40 delegenin imzasını bulabilenler tüzük gereği adaylığa hak kazanıp yarışa girebilecek. Bahçeli dışında 40 delegenin imzasını ancak Koray Aydın’ın bulacağına kesin gözüyle bakılıyor. Eski il başkanları Musavat Dervişoğlu’nun son dakikada 40 imzayı bularak yarışa katılabileceği dile getiriliyor. Kurultayda bin 240 delegenin oy kullanmasını beklenirken, kongreye 793 gazeteci akredite oldu. Kongreye, Bosna-Hersek'ten, Kosova'dan, Sırbistan'dan, Karadağ'dan, Kırım'dan, Doğu Türkistan'dan, Kerkük'ten ve Suriye'den şeref konukları katılacak. Kongre salonuna diğer seferlerin aksine bu kez Devlet Bahçeli'nin resimleri asılmayacak.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV