banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

'Paşa'lar gibi!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında Kasımpaşa, sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almış oldu.

25 Ağustos 2012 Cumartesi 04:37
'Paşa'lar gibi!
banner229
'Paşa'lar gibi!
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasının açılış maçında Kasımpaşa, sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almış oldu.

 Spor Toto Süper Lig'de 2. haftanın açılış mücadelesinde Kasımpaşa, sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırladı.
Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-1'lik Kasımpaşa üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelede ev sahibi Karabükspor, 28. dakikada Hakan Özmert'in golüyle öne geçmesine rağmen ilk yarının son dakikalarında Karabükspor'dan Florin Cernat maça eşitliği getiren golü kaydetti ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da birbirine üstünlük kurmak istemesine rağmen pozisyon anlamında sıkıntı yaşandı. Maçın berabere biteceği beklenirken Kasımpaşa takımı 83. dakikada Hüseyin'in şık golü ile öne geçmesini bildi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelede gülen taraf Kasımpaşa oldu.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa sezonun ilk puanlarını galip gelerek almış oldu ve 3 puana yükseldi. Kardemir Karabükspor ise 1 puanda kalarak ligin ikinci haftasında da galibiyetle tanışamadı.

Bir sonraki hafta Kasımpaşa deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile karşı karşıya gelirken Kardemir Karabükspor ise sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek.

Sporx

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV